Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Selena Gomez a lansat piesa "Fetish" ft. Gucci Mane - AUDIO

Selena Gomez a lansat o piesă incitantă, intitulată "Fetish". Melodia este înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Gucci Mane.

Publicat

pe

Selena Gomez - Fetish (Audio) ft. Gucci Mane
Selena Gomez - Fetish (Audio) ft. Gucci Mane

Selena Gomez pare să pregătească cel de-al 3-lea album de studio. Deși nu au fost dezvăluite încă detalii cu privire la acest material, artista are finalizate câteva piese noi, ce se vor regăsi, cel mai probabil, pe un viitor dic. În ultimele 3 luni au fost lansate deja două single-uri - ”It Ain't Me” cu Kygo și ”Bad Liar”, Selena lansându-l acum pe cel de-al 3-lea. Noua melodie se numește "Fetish" și este înregistrată în colaborare cu rapper-ul Gucci Mane, care a lucrat anterior și cu Drake, Lil Wayne, Omarion și Mariah Carey.

"Fetish" poate fi achiziționat deja de pe iTunes, Apple Music și Google Play. Melodia va beneficia de un videoclip ce va continua povestea vizualului anterior, filmat pentru ”Bad Liar”.

AUDIO: Selena Gomez - "Fetish" ft. Gucci Mane

Selena și-a început cariera solo în 2013, după 3 albume lansate cu trupa ei, Selena Gomez & the Scene. Primul disc, ”Stars Dance”, a fost un succes la nivel internațional, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200, precum și în clasamentele din Canada, China, Irlanda, Brazilia, Ungaria, Mexic, Norvegia, Suedia și Elveția. Albumul a fost certificat cu platină în America, Mexic, Portugalia și Brazilia, și cu aur în Argentina, Canada și Columbia. Pe acest material sunt incluse single-urile "Come & Get It" și "Slow Down", ambele ajunse hituri pe radio.

Cel de-al doilea album solo și cel mai recent este ”Revival”. Discul a fost lansat în 2015 și s-a bucurat de un succes similar primului material. LP-ul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topul Billboard 200, primind aprecieri din partea editorilor de la revista Rolling Stone și Idolator.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Selena Gomez revine cu cel de-al doilea sezon "Only Murders in the Building" - TRAILER

Selena Gomez, Steve Martin și Martin Short continuă povestea serialului "Only Murders in the Building". Cel de-al doilea sezon va debuta pe Hulu pe 28 iunie. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul.

Publicat

pe

Trailer "Only Murders in the Building"
Trailer "Only Murders in the Building" │ FOTO: captură YouTube / Hulu

Primul sezon al serialului "Only Murders in the Building" i-a prezentat pe Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) și Mabel (Selena Gomez), trei vecini care împărtășesc o pasiune pentru un podcast despre cazuri adevărate de crimă. După o moarte suspectă în clădirea lor de apartamente din Upper West Side, Arconia, cei trei decid să înceapă propriul podcast despre investigarea morții, pe care poliția a concluzionat-o drept sinucidere.

Acum, cele trei personaje revin cu o nouă serie de aventuri. În cel de-al doilea sezon, Charles, Oliver și Mabel încearcă să-l identifice pe ucigașul lui Bunny Folger, președintele consiliului de administrație a complexului de apartamente. Dar, de data aceasta, trio-ul pare vinovat de omor, toate indiciile arătând acest lucru. Mai mult, cei trei devin subiectul unui podcast concurent. Iar colac peste pupăză, sunt nevoiți să se confrunte cu alți vecini din clădire care îi consideră vinovați pentru moartea administratorului.

"Dovezile tot continuă să apară în apartamentele noastre", spune Mabel în trailer.

În continuare, Oliver descoperă un cuțit plin de sânge care pare să fie arma crimei. Nu trece mult timp până când poliția își face apariția.

Pe lângă cei trei actori din rolurile principale, distribuția este completată de Cara Delevingne, Amy Schumer și Shirley MacLaine. "Only Murders in the Building" va debuta pe 28 iunie cu două episoade noi. Apoi, va fi lansat săptămânal câte un episod.

TRAILER "Only Murders in the Building":

Citește în continuare

Trending