Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Selena Gomez a lansat piesa "Fetish" ft. Gucci Mane - AUDIO

Selena Gomez a lansat o piesă incitantă, intitulată "Fetish". Melodia este înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Gucci Mane.

Publicat

pe

Selena Gomez - Fetish (Audio) ft. Gucci Mane
Selena Gomez - Fetish (Audio) ft. Gucci Mane

Selena Gomez pare să pregătească cel de-al 3-lea album de studio. Deși nu au fost dezvăluite încă detalii cu privire la acest material, artista are finalizate câteva piese noi, ce se vor regăsi, cel mai probabil, pe un viitor dic. În ultimele 3 luni au fost lansate deja două single-uri - ”It Ain't Me” cu Kygo și ”Bad Liar”, Selena lansându-l acum pe cel de-al 3-lea. Noua melodie se numește "Fetish" și este înregistrată în colaborare cu rapper-ul Gucci Mane, care a lucrat anterior și cu Drake, Lil Wayne, Omarion și Mariah Carey.

"Fetish" poate fi achiziționat deja de pe iTunes, Apple Music și Google Play. Melodia va beneficia de un videoclip ce va continua povestea vizualului anterior, filmat pentru ”Bad Liar”.

AUDIO: Selena Gomez - "Fetish" ft. Gucci Mane

Selena și-a început cariera solo în 2013, după 3 albume lansate cu trupa ei, Selena Gomez & the Scene. Primul disc, ”Stars Dance”, a fost un succes la nivel internațional, debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200, precum și în clasamentele din Canada, China, Irlanda, Brazilia, Ungaria, Mexic, Norvegia, Suedia și Elveția. Albumul a fost certificat cu platină în America, Mexic, Portugalia și Brazilia, și cu aur în Argentina, Canada și Columbia. Pe acest material sunt incluse single-urile "Come & Get It" și "Slow Down", ambele ajunse hituri pe radio.

Cel de-al doilea album solo și cel mai recent este ”Revival”. Discul a fost lansat în 2015 și s-a bucurat de un succes similar primului material. LP-ul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topul Billboard 200, primind aprecieri din partea editorilor de la revista Rolling Stone și Idolator.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending