Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Rudimental și James Arthur au colaborat pentru noul single "Sun Comes Up" - AUDIO

Rudimental a lansat o piesă de vară, intitulată "Sun Comes Up". Melodia este înregistrată în colaborare cu artistul britanic James Arthur.

Publicat

pe

Rudimental
Rudimental

După aproape un an de pauză de la single-ul anterior, Rudimental a revenit cu o piesă de sezon, intitulată "Sun Comes Up". Pentru partea vocală, trupa a hotărât să colaboreze cu James Arthur, câștigător al concursului X-Factor.

Arthur promovează în paralel ultimul său album, “Back From the Edge“. Lansat în noiembrie 2016, discul a fost apreciat în Marea Britanie, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Noua melodie Rudimental, "Sun Comes Up", nu este inclusă pe niciun album, fiind un single de vară adresat festivalierilor. Ultimul album al trupei, „We The Generation”, a fost lansat în octombrie 2015, după o pauză de 2 ani de la primul disc, ”Home”.

AUDIO: Rudimental - "Sun Comes Up" feat. James Arthur

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe Tothe Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury.

James Arthur este, poate, cel mai cunoscut laureat X Factor de pe glob. Interpretarea coverului "Impossible" a ajuns la fel de populară ca și piesa originală cântată de Shontelle în 2010. Videoclipul realizat cu imagini de la X Factor a fost urmărit de aproximativ 41 milioane de ori pe Youtube, performanță impresionantă dacă amintim că materialul lui Shontelle are aprox. 96 de milioane de redări online. Lansat ca single după finala X Factor 2012 din Marea Britanie,  "Impossible" a ajuns Number One în regat. În prima săptămână de la lansare, coverul lui James Arthur s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare în întreaga lume. James Arthur a debutat discografic în noiembrie 2013 cu un album omonim, care a urcat până pe al doilea loc în topul oficial al albumelor din Marea Britanie.

Comentează

Trending