Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

The Rolling Stones lucrează la un nou album, primul material original în ultimii 12 ani

Legendara trupă The Rolling Stones ar lucra la un nou album, judecând după teaserele oferite chiar de către Keith Richards recent. Acesta ar fi primul material discografic complet nou şi original din ultimii 12 ani.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Keith Richards ar fi declarat că The Rolling Stones sunt gata să intre în studio în curând pentru a înregistra muzică nouă. E drept că în ultimii ani am mai avut release-uri, dar au fost fie colecţii de hituri, fie coveruri. Un exemplu este LP-ul de coveruri blues de anul trecut, "Blue & Lonesome". Keith a oferit teaserul în cadrul unei sesiuni Q&A online cu fanii trupei.

Chitaristul cu multe decenii de hituri în spate a declarat că formaţia britanică va înregistra "ceva nou şi apoi se va gândi cum procedează după". De la "A Bigger Bang" din 2005 nu am mai văzut un disc complet nou de la Stones, deci fanii vor fi încântaţi de veste cu siguranţă. Muzicianul a mai declarat şi că succesul albumului de coveruri blues de anul trecut l-a luat prin surprindere şi că există potenţialul unei părţi 2.

Au mai existat indicii că măcar o parte din Stones se află în curs de înregistrare a unor piese noi. Spre exemplu la începutul acestei luni rapperul Skepta a postat o fotografie pe Instagram în care se afla în studio cu Mick Jagger. Până să auzim piese proaspete vom vedea o dublă lansare de carte şi DVD, sub numele de "Rolling Stones on Air în the Sixties", care va sosi în septembrie.

E practic o colecţie de reprezentaţii live ale grupului rock la radio şi TV în anii 60. Rolling Stones au concertat în România în anul 2007, în faţa unui public de 60.000 de persoane pe stadionul naţional din Bucureşti.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fantome a lansat piesa "La Munte Şi La Mare" - AUDIO

Fantome a lansat o piesă de sezon, intitulată "La Munte Şi La Mare". Melodia este acompaniată de un clip editat...

Închide