Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Rock The City 2017 a fost anulat

Festivalul Rock The City 2017 a fost anulat, organizatorii indicând în anunțul oficial ”motive neprevăzute”. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 27 august la Arenele Romane, cu trupa The Offspring cap de afiș.
Rock The City

Rock The City

Urmărește-ne pe

Ediția de anul acesta a festivalului Rock The City a fost anulată. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a evenimentului.

”Timp de 8 ani, festivalul Rock the City a adus în București o varietate de genuri muzicale.

În acest an, cu părere de rău vă anunțăm că, din cauza unor motive neprevăzute și independente de voința organizatorilor, nu vom putea continua cu ediția planificată pentru data de 27 august 2017.

Pentru restituirea contravalorii biletelor vă rugăm să vă adresați punctului de vânzare Eventim de la care au fost achiziționate. Pentru biletele achizitionate on-line vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected]

Vă mulțumim pentru susținere și pentru interesul acordat evenimentului!”

Cu acest mesaj, Rock The City 2017 își închide porțile. Cei care și-au achiziționat bilete la festival, își vor putea recupera banii urmând indicațiile organizatorilor.

Cea de-a opta ediție Rock The City ar fi trebuit să aducă la București trupa californiană The Offspring. Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile.

În lineup-ul festivalului fuseseră confirmate și trupele Bullet For My ValentineThe Darkness și Firma, alte formații românești urmând a fi anunțate zilele aceastea.

Festivalul Rock The City este organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Offspring
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selena Gomez a lansat piesa "Fetish" ft. Gucci Mane - AUDIO

Selena Gomez a lansat o piesă incitantă, intitulată "Fetish". Melodia este înregistrată în colaborare cu rapper-ul american Gucci Mane.

Închide