Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rock The City 2017 a fost anulat

Festivalul Rock The City 2017 a fost anulat, organizatorii indicând în anunțul oficial ”motive neprevăzute”. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc pe 27 august la Arenele Romane, cu trupa The Offspring cap de afiș.

Publicat

pe

Rock The City
Rock The City

Ediția de anul acesta a festivalului Rock The City a fost anulată. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de Facebook a evenimentului.

”Timp de 8 ani, festivalul Rock the City a adus în București o varietate de genuri muzicale.

În acest an, cu părere de rău vă anunțăm că, din cauza unor motive neprevăzute și independente de voința organizatorilor, nu vom putea continua cu ediția planificată pentru data de 27 august 2017.

Pentru restituirea contravalorii biletelor vă rugăm să vă adresați punctului de vânzare Eventim de la care au fost achiziționate. Pentru biletele achizitionate on-line vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa [email protected].

Vă mulțumim pentru susținere și pentru interesul acordat evenimentului!”

Cu acest mesaj, Rock The City 2017 își închide porțile. Cei care și-au achiziționat bilete la festival, își vor putea recupera banii urmând indicațiile organizatorilor.

Cea de-a opta ediție Rock The City ar fi trebuit să aducă la București trupa californiană The Offspring. Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile.

În lineup-ul festivalului fuseseră confirmate și trupele Bullet For My ValentineThe Darkness și Firma, alte formații românești urmând a fi anunțate zilele aceastea.

Festivalul Rock The City este organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Trending