Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Robbie Williams anunţă colecţia de melodii "Under the Radar Volume 2", are un teaser nud pentru fani - VIDEO

Robbie Williams este un artist prolific şi ca atare albumele sale nu sunt niciodată de ajuns. Astfel o mulţime de B sides, rarităţi, demo-uri şi melodii exclusive au rămas nelansate. Ele au ajuns pe compilaţia "Under the Radar Volume 2", care tocmai a fost anunţată.
Coperta Robbie Williams Under the Radar Volume 2

Coperta Robbie Williams Under the Radar Volume 2 (foto: Robbie Williams)

În stilul pur Robbie, anunţul a venit cu o copertă provocatoare cu artistul nud, pe care o vedeţi mai sus. Acest LP nou va include numai materiale care nu au mai fost lansate sau auzite până acum. Compilaţia va sosi în noiembrie şi include cântece din cariera solo de 20 de ani a lui Robbie. Va sosi atât în format fizic (CD), cât şi download digital.

Pe parcursul verii artistul a promis că va lansa o serie de clipuri speciale, cântând piesele noi. Prima selecţie "Under the Radar" sosea în anul 2014 şi îl avea tot pe Williams gol pe copertă. Britanicul se află în ultima vreme în turneu în Europa, promovându-şi ultimul album "The Heavy Entertainment Show". Discul a sosit anul trecut şi a intrat direct pe locul întâi în topurile britanice.

Între timp cine precomandă "Under the Radar Volume 2" primeşte şi o melodie exclusivă care va debuta pe 1 august. Motivul pentru care apare şi o parte a doua e răspunsul pozitiv al fanilor la single-urile mai rare şi lăsate pe dinafara albumelor de studio. Recent Robbie a ajuns în câteva tabloide cu un aspect întinerit, recunoscând că a apelat la injecţii cu Botox pentru a scăpa de riduri.

În vârstă de 43 de ani, starul pop a avut un concet-tribut impresionant luna trecută, dedicat victimelor atacului terorist din Manchester. Robbie Williams a concertat în România în anul 2015, cu o reprezentaţie toridă afectată de ceva probleme de organizare şi... hidratare.

Citește mai multe despre Robbie Williams
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gwen Stefani a fost dată în judecată de o fană

Gwen Stefani se confruntă cu un proces intentat de către o fană a sa. Aflată la un concert al solistei...

Închide