Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nine Inch Nails revin la stilul lent şi minimalist prin piesa "This Isn't the Place" - AUDIO

Etapele trupei Nine Inch Nails nu sunt multe, dar se pare că trupa le alternează, scoţându-le precum cărţile de joc la momentul oportun. Când auzim crâmpeie de industrial, când revenim la stilul deprimant al lui "Hurt" sau la o abordare mai pop. Noua piesă "This Isn't The Place" pariază pe cartea minimalismului şi depresiei.

Publicat

pe

Single Nine Inch Nails This Isn't the Place
Single Nine Inch Nails This Isn't the Place │ FOTO: Nine Inch Nails

Cea mai nouă creaţie Nine Inch Nails, "This Isn't the Place" este un single extras de pe EP-ul "Add Violence", care soseşte pe 21 iulie. Acesta a fost prefaţat de un alt single cu câteva zile în urmă, "Less Than". Dacă acea melodie era mai plină de energie şi avea un aer synth-pop şi chiar pop, noul single ne prezintă un Trent Reznor vulnerabil, cu voce pură şi pianul specific NIN.

Trupa e cunoscută pentru peisajele sonice pe care le creează, sumbre şi întunecate, ducând ascultătorul în trăirile profunde ale lui Trent. "This Isn't the Place" aglomerează multiple sample-uri şi straturi de sunet într-o culme anxioasă a piesei spre final. Pianul calm ne centrează totuşi în realitate, dincolo de zgomotele electronice haotice.

EP-ul cel nou este al doilea dintr-o trilogie începută anul trecut. Va mai dura ceva până vedem partea a treia totuşi, după cum a declarat Trent Reznor într-un interviu recent cu Zane Lowe. Muzicianul face echipă cu Atticus Ross de ceva vreme, compunând coloane sonore pentru filme şi cei doi au multiple astfel de proiecte în pregătire. Între timp Atticus a devenit membru full time Nine Inch Nails.

Până la viitorul release grupul e programat să cânte în California şi New York pe parcursul verii şi toamnei. După o perioadă de dispariţie din prim plan NIN au reajuns în lumina reflectoarelor prin apariţia în serialul "Twin Peaks" luna trecută, un cameo reuşit la barul Bang Bang.

Comentează

Trending