Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Marilyn Manson prezintă coverul piesei "Stigmata" de la Ministry, compusă pentru filmul "Atomic Blonde" - AUDIO

Marilyn Manson e pe val în aceste zile şi după ce a cântat 4 piese noi la concertul de la Budapesta săptămâna trecută, acum prezintă o nouă melodie de studio, "Stigmata". Piesa este un cover după melodia celor de la Ministry cu acelaşi nume din 1988 şi a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Atomic Blonde".
Coloana Sonora Atomic Blonde Marilyn Manson Tyler Bates Stigmata

Coloana Sonora Atomic Blonde Marilyn Manson Tyler Bates Stigmata (foto: Marilyn Manson)

Pelicula cu Charlize Theron debutează la începutul lunii august în cinematografele de la noi şi are o coloană sonoră eclectică. Auzim spre exemplu "Black Skinhead" a lu Kanye West, "Personal Jesus" de la Depeche Mode şi "Killer Queen" de la Queen. Manson şi Tyler Bates, compozitorul acestei coloane sonore au realizat un cover după "Stigmata", piesa a celor de la Ministry şi un adevărat imn pentru fanii muzicii industriale.

Bates este un compozitor cu state vechi la Hollywood, realizând coloana sonoră pentru producţii precum "Guardians of the Galaxy", "300", "Watchmen" sau "John Wick". În ultimii ani Tyler a lucrat cu Marilyn Manson, punându-şi amprenta în mod esenţial pe direcţia artistului. "Stigmata" din 1988 era deja o piesă accelerată, cu ţipete care ridică părul pe mână, dar Brian Warner duce mai departe conceptul.

La urma urmei acest cover începe cu un urlet pe care nu l-am mai auzit de la Marilyn Manson de prin perioada Spooky Kids. Toba ne aduce în anii 80, iar chitara este destul de "răguşită" cât pentru un hit alternativ clasic. E drept că muzicienii nu au schimbat prea multe faţă de creaţia Ministry, aducând în plus doar ţipetele trademark Manson şi o chitară ascunsă în fundal, plus o secţiune repetitivă cu versurile "Stigmata" spre final.

Iată cum arată coloana sonoră a lui "Atomic Blonde":

1. Cat People (Putting Out the Fire) – David Bowie
2. Major Tom (Völlig Losgelöst) – Peter Schilling
3. Blue Monday – Health
4. C*Cks*Cker – Tyler Bates
5. 99 Luftballons – Nena
6. Father Figure – George Michael
7. Der Commissar – After the Fire
8. Cities in Dust – Siouxsie and the Banshees
9. The Politics of Dancing – Re-Flex
10. Stigmata – Marilyn Manson & Tyler Bates
11. Demonstration – Tyler Bates
12. I Ran (So Far Away) – A Flock of Seagulls
13. 99 Luftballons – Kaleida
14. Voices Carry – Til Tuesday
15. London Calling – The Clash
16. Finding the Uhf Device – Tyler Bates

Între timp shock rockerul pregăteşte albumul "Heaven Upside Down", care a primit 4 melodii cu sound bun cântate în premieră. Nu avem încă o dată de lansare, dar având în vedere că turneul său promoţional a pornit ar trebui să vedem LP-ul debutând în curând.

Citește mai multe despre Marilyn MansonTyler Bates
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona

European Broadcasting Union (EBU) a anunțat că cea de-a 63-a ediție a concursului Eurovision se va desfășura la Lisabona. Va...

Închide