Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Marilyn Manson a cântat în premieră noi piese de pe albumul viitor în Budapesta - Video

Marilyn Manson a fost criptic cu noul său album, încă de când l-a anunţat toamna trecută. Cunoscut iniţial ca "Say10" şi mai nou ca "Heaven Upside Down", LP-ul nu are o dată clară de lansare şi nici vreun single lansat. Totuşi pe 20 iulie în cadrul unui concert la Budapesta Manson a cântat câteva dintre piesele sale noi. Le puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Marilyn Manson portret mai 2017
Marilyn Manson portret mai 2017 │ FOTO: PEROU www.facebook.com

Am auzit cu această ocazie varianta completă a single-ului "Say10", care a creat controversa anul trecut printr-un extras de un minut publicat pe web. În acel scurt clip Marilyn Manson decapita o figură ce era leită Donald Trump. Varianta full de "Say10" are un beat hip-hop/ R&B aş spune, cu tobe ritmice, iar versurile sunt destul de simple şi tăioase totuşi.

Shock rockerul a cântat această piesă îmbrăcat în alb complet şi cu ceea ce părea a fi o coroană strivită pe frunte. Refrenul "You say God, I say Say10" va fi cu siguranţă repetat de fanii săi obsesiv. O altă piesă nouă este "We Know Where You Live", o creaţie heavy cu aer ameninţător către toţi "oamenii de treabă" care se înhăitează cu personajele negative, aşa cum se proclamă artistul.

Tobele au făcut senzaţie în această piesă, cu riff-uri cam generice totuşi. Probabil cea mai interesantă piesă nouă a fost "Revelation", deşi titlul ne induce în eroare, Manson mai având o compoziţie cu acest nume, "Revelation 9". Varianta nouă debutează plină de energie, amintind de "Disposable Teens" şi epoca lui "Holy Wood". Judecând după titlu şi după crampeiele de versuri auzite live, putem deduce că este o piesă cu mesaj anti religios, clasic Manson.

Preferata mea din această selecţie de melodii noi este creaţia instrumentală de mai jos, care ne duce fix spre oda depresivă "Coma White", din 1998. Chitara lui Twiggy sună excelent, aşa cum am lăsat-o pe ultimul album, "The Pale Emperor" de altfel. Primul single oficial al lui Manson ar putea debuta odată cu filmul "Atomic Blonde", zvonuri afirmând că muzicianul a realizat un cover după piesa celor de la Ministry "Stigmata".

Comentează

Trending