Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Marilyn Manson a cântat în premieră noi piese de pe albumul viitor în Budapesta - Video

Marilyn Manson a fost criptic cu noul său album, încă de când l-a anunţat toamna trecută. Cunoscut iniţial ca "Say10" şi mai nou ca "Heaven Upside Down", LP-ul nu are o dată clară de lansare şi nici vreun single lansat. Totuşi pe 20 iulie în cadrul unui concert la Budapesta Manson a cântat câteva dintre piesele sale noi. Le puteţi asculta mai jos.
Marilyn Manson portret mai 2017

Marilyn Manson portret mai 2017 (foto: PEROU)

Am auzit cu această ocazie varianta completă a single-ului "Say10", care a creat controversa anul trecut printr-un extras de un minut publicat pe web. În acel scurt clip Marilyn Manson decapita o figură ce era leită Donald Trump. Varianta full de "Say10" are un beat hip-hop/ R&B aş spune, cu tobe ritmice, iar versurile sunt destul de simple şi tăioase totuşi.

Shock rockerul a cântat această piesă îmbrăcat în alb complet şi cu ceea ce părea a fi o coroană strivită pe frunte. Refrenul "You say God, I say Say10" va fi cu siguranţă repetat de fanii săi obsesiv. O altă piesă nouă este "We Know Where You Live", o creaţie heavy cu aer ameninţător către toţi "oamenii de treabă" care se înhăitează cu personajele negative, aşa cum se proclamă artistul.

Tobele au făcut senzaţie în această piesă, cu riff-uri cam generice totuşi. Probabil cea mai interesantă piesă nouă a fost "Revelation", deşi titlul ne induce în eroare, Manson mai având o compoziţie cu acest nume, "Revelation 9". Varianta nouă debutează plină de energie, amintind de "Disposable Teens" şi epoca lui "Holy Wood". Judecând după titlu şi după crampeiele de versuri auzite live, putem deduce că este o piesă cu mesaj anti religios, clasic Manson.

Preferata mea din această selecţie de melodii noi este creaţia instrumentală de mai jos, care ne duce fix spre oda depresivă "Coma White", din 1998. Chitara lui Twiggy sună excelent, aşa cum am lăsat-o pe ultimul album, "The Pale Emperor" de altfel. Primul single oficial al lui Manson ar putea debuta odată cu filmul "Atomic Blonde", zvonuri afirmând că muzicianul a realizat un cover după piesa celor de la Ministry "Stigmata".

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter

Moartea lui Chester Bennington a șocat lumea muzicii, lăsându-i îndurerați pe cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, atât ca...

Închide