Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lykke Li a lansat oficial cover-ul piesei "Unchained Melody" - AUDIO

Interpretată live atât la radio, cât și în concerte, "Unchained Melody" a fost mereu în lista pieselor preferate de Lykke Li. De curând, artista suedeză a hotărât să lanseze oficial cover-ul acestui cunoscut single, oferind fanilor prilejul de a-și adăuga în playlisturi versiunea de studio a melodiei.

Publicat

pe

Lykke Li
Lykke Li │ FOTO: Dennis DeVoy

"Unchained Melody", clasica melodie de dragoste a trupei The Righteous Brothers, poate fi ascultată acum în varianta Lykke Li. Coverul artistei suedeze a fost lansat pe toate platformele de streaming și download, inclusiv pe YouTube.

Această melodie a fost interpretată de Lykke Li în multe dintre concertele sale, dar și la postul de radio australian Triple J, artista făcând public faptul că este una dintre piesele sale preferate. Lykke Li a cântat acest hit chiar și împreună cu iubitul ei, producătorul și compozitorul Jeff Bhasker. Cei doi apar într-o serie de scurte clipuri pe Instagram interpretând această melodie pentru băiețelul lor, Dion.

Piesa "Unchained Melody" a fost compusă în 1955 de Alex North și Hy Zaret. Melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Unchained” (1955), vocea pentru soundtrack fiind trasă de Todd Duncan. Cea mai cunoscută versiune a piesei este cea înregistrată de The Righteous Brothers în 1965. Compoziția a devenit hit în 1990, după ce a fost inclusă pe coloana sonoră a peliculei ”Ghost”.

AUDIO: Lykke Li - "Unchained Melody"

Lykke Li a început în 2016 să activeze într-un supergrup, intitulat Liv (”viață”, tradus din suedeză). Din această trupă fac parte și Jeff Bhasker (iubitul artistei), Andrew Wyatt și Pontus Winnberg din trupa Miike Snow,  Jonathan Wilson și Stella Mozgawa. Formația interpretează piese ce îmbină sound-ul trupelor ABBA și Fleetwood Mac.

Ultimul album lansat de Lykke Li a fost ”I Never Learn”. Discul a apărut pe piață în 2014 și a urcat până pe poziția 29 în topul american Billboard 200. Pe acest album sunt incluse single-urile "No Rest for the Wicked" și "Gunshot".

Trending