Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Lorde a cântat piesa "Perfect Places" live, în emisiunea lui Seth Meyers - VIDEO

Lorde a fost invitată în emisiunea lui Seth Meyers pentru a-și promova cel mai recent album, ”Melodrama”. Cu acest prilej, artista a interpretat live piesa "Perfect Places", cel de-al doilea single oficial extras de pe disc.

Publicat

pe

Lorde live@Seth Meyers
Lorde [email protected] Meyers

"Perfect Places" este o piesă compusă și produsă de Lorde împreună cu Jack Antonoff, pe partea de producție contribuind și Andrew Wyatt și Frank Dukes.

Povestea din spatele piesei "Perfect Places" a fost împărtășită de Lorde chiar pe pagina sa de Facebook:

”Aceasta este o piesă specială. (...) Este inspirată de un ciclu nesfârșit de seri și de căldura violentă a verii. Ne-a luat mult timp să o terminăm, să o aducem de la un demo la pian la forma de acum. E foarte aproape de inima mea.Sper să vă placă.”

Pentru live-ul susținut în emisiunea lui Seth Meyers, Lorde a fost acompaniată de un cor, astfel fiind amplificat dramatismul piesei.

VIDEO: Lorde - "Perfect Places" ([email protected] Meyers)

Discul ”Melodrama”, ce conține single-ul "Perfect Places", a fost lansat pe 16 iunie, primind review-uri excelente (5 stele din 5) din partea The Daily Telegraph și NME. Finalizarea acestui album fusese anunțată de Lorde încă din noiembrie 2016, printr-o scrisoare publicată pe Facebook. Artista le povestea atunci fanilor cum a fost, pentru ea, trecerea de la o viață simplă la o viață publică și ce anume a inspirat-o să scrie noul album.

”Aveam 16 ani când ne-am cunoscut. Vă vine să credeți? Îmi vine să râd când mă gândesc la asta - acea zeitate glossy și idioată, prințesă a străzilor copilăriei sale, urâțică și sigură pe ea (...).

La un moment dat, anul trecut, o parte din mine a trecut de partea cealaltă (a maturității). În primul rând, am luat hotărârea de a mă sustrage pentru o perioadă de sub ochii lumii. (...) M-am întors la prietenii mei, la familie, pentru a învăța mai multe despre cine sunt cu adevărat și pentru a permite acestui nou proiect să iasă la iveală. (...) Și apoi am scris acest album despre tot ce am simțit, mult mai mult decât am scris vreodată”, detalia Lorde cu puțin timp înainte de a împlini 20 de ani.

Lorde a lansat albumul de debut, "Pure Heroine", în septembrie 2013. Discul cu un sound electro art-pop cu influențe dark wave a fost un succes comercial, debutând pe prima poziție în topurile din Australia, Noua Zeelandă și SUA (Top Alternative Albums). "Pure Heroine" a fost nominalizat la Premiile Grammy 2014, la categoria Best Pop Vocal Album, iar single-ul ”Royals” a primit două premii Grammy, pentru Cea mai bună prestație pop a unui artist solo și pentru Piesa Anului.

PUBLICITATE
Comentează

Trending