Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Lana Del Rey prezintă două noi melodii realizate cu A$AP Rocky: "Summer Bummer" și "Groupie Love"

Lana del Rey ne face vara mai blândă și induce o atmosferă lascivă prin noile sale single-uri, "Summer Bummer" și "Groupie Love". Acestea tocmai au debutat și reprezintă o colaborare cu rapperii A$AP Rocky și Playboi Carti. Puteți asculta noile piese mai jos.
Single Lana Del Rey ASAP Rocky Playboi Carti Summer Bummer

Single Lana Del Rey ASAP Rocky Playboi Carti Summer Bummer │ FOTO: Lana Del Rey

Ambele single-uri sunt extrase de pe viitorul album al Lanei, "Lust for Life", care a avut deja câteva single-uri și videoclipuri lansate. Noile piese, "Summer Bummer" și "Groupie Love" au fost prefațate de postări pe Instagram ale artistei, care conțineau porțiuni din melodii. Lana a oferit prima lor audiție în cadrul emisiunii radio a lui Zane Lowe de pe Beats Radio 1.

"Groupie Love" este o baladă lentă, clasică pentru Lana, care cântă șoptit despre dragostea pentru un artist. După cum spune și titlul e vorba despre clasica poveste de adorație și adulație între o fană sau un fan și artistul care capătă statut de zeitate pe scenă. Cu acorduri de chitară în surdină și o voce în crescendo Lana își păstrează tonul șoptit care a consacrat-o.

Artista e capabilă să se pună atât în pielea muzicianului ridicat pe piedestal, cât și al fetei cu ochii mari care ar face orice pentru starul rock de pe scenă. Spre finalul piesei apare și A$AP Rocky, pe un beat sacadat, cântând despre efemeritatea ideii de "groupie love". La încheierea piesei cele două viziuni se unesc ca o feerie a artistului care meditează asupra vanității "profesiei" sale.

"Summer Bummer" este o piesă cu adevărat hip-hop, cu elemente R&B și o contribuție mai mare din partea lui A$AP Rocky și Playboy Carti. Instrumentalul e tipic rap și ar fi fost produs de către Boi-1da, care a lucrat la piese pentru Rihanna, Drake și Kendrick Lamar. Combină beat-urile hip-hop cu șoaptele întunecate ale Lanei, care cântă despre un "iubit sub acoperire".

Lana Del Rey ne-a oferit deja spre ascultare piesa "Lust for Life", care dă titlul albumului și este o excelentă colaborare cu The Weeknd. Suntem la doar câteva zile distanță de debutul noului LP, care vine pe 21 iulie și aduce piese cu Steve Nicks de la Fleetwood Mac.

16 track-uri au fost incluse pe succesorul lui "Honeymoon" din 2015.

Citește mai multe despre A$AP RockyLana Del Rey
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Gilmour este "Live at Pompeii" într-un film ce surprinde concertele din 2016 - TRAILER

În iulie 2016, David Gilmour s-a întors în Pompeii, la 45 de ani de la emblematicul concert Pink Floyd. Cele...

Închide