Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lana Del Rey prezintă două noi melodii realizate cu A$AP Rocky: "Summer Bummer" și "Groupie Love"

Lana del Rey ne face vara mai blândă și induce o atmosferă lascivă prin noile sale single-uri, "Summer Bummer" și "Groupie Love". Acestea tocmai au debutat și reprezintă o colaborare cu rapperii A$AP Rocky și Playboi Carti. Puteți asculta noile piese mai jos.

Publicat

pe

Single Lana Del Rey ASAP Rocky Playboi Carti Summer Bummer
Single Lana Del Rey ASAP Rocky Playboi Carti Summer Bummer │ FOTO: Lana Del Rey

Ambele single-uri sunt extrase de pe viitorul album al Lanei, "Lust for Life", care a avut deja câteva single-uri și videoclipuri lansate. Noile piese, "Summer Bummer" și "Groupie Love" au fost prefațate de postări pe Instagram ale artistei, care conțineau porțiuni din melodii. Lana a oferit prima lor audiție în cadrul emisiunii radio a lui Zane Lowe de pe Beats Radio 1.

"Groupie Love" este o baladă lentă, clasică pentru Lana, care cântă șoptit despre dragostea pentru un artist. După cum spune și titlul e vorba despre clasica poveste de adorație și adulație între o fană sau un fan și artistul care capătă statut de zeitate pe scenă. Cu acorduri de chitară în surdină și o voce în crescendo Lana își păstrează tonul șoptit care a consacrat-o.

Artista e capabilă să se pună atât în pielea muzicianului ridicat pe piedestal, cât și al fetei cu ochii mari care ar face orice pentru starul rock de pe scenă. Spre finalul piesei apare și A$AP Rocky, pe un beat sacadat, cântând despre efemeritatea ideii de "groupie love". La încheierea piesei cele două viziuni se unesc ca o feerie a artistului care meditează asupra vanității "profesiei" sale.

"Summer Bummer" este o piesă cu adevărat hip-hop, cu elemente R&B și o contribuție mai mare din partea lui A$AP Rocky și Playboy Carti. Instrumentalul e tipic rap și ar fi fost produs de către Boi-1da, care a lucrat la piese pentru Rihanna, Drake și Kendrick Lamar. Combină beat-urile hip-hop cu șoaptele întunecate ale Lanei, care cântă despre un "iubit sub acoperire".

Lana Del Rey ne-a oferit deja spre ascultare piesa "Lust for Life", care dă titlul albumului și este o excelentă colaborare cu The Weeknd. Suntem la doar câteva zile distanță de debutul noului LP, care vine pe 21 iulie și aduce piese cu Steve Nicks de la Fleetwood Mac.

16 track-uri au fost incluse pe succesorul lui "Honeymoon" din 2015.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna a născut un băiețel

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel. Este primul copil al cuplului. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B."
Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B." │ FOTO: captură YouTube

Bebelușul este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP Rock. Potrivit TMZ, băiețelul a fost născut pe 13 mai. Cei doi artiști nu au dezvăluit încă numele copilului.

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky a început în ianuarie 2020. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil doi ani mai târziu, în ianuarie 2022. Vestea a fost acompaniată de o serie de fotografii realizate în cartierul natal al lui Rocky, Harlem, cu Rihanna arătându-și burtica.

Rihanna a arătat uimitor de-a lungul sarcinii, purtând ținute spectaculoase și arătându-și cu mândrie sarcina. Cu toate acestea, perioada fericită a cuplului a fost umbrită de două evenimente mai puțin plăcute. Pe de o parte, a circulat un zvon conform căruia A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu designerul Amina Muaddi. Informația s-a dovedit a fi falsă.

Pe de altă parte, A$AP Rocky a fost arestat luna trecută pe aeroportul din Los Angeles, în legătură cu o împușcătură ce a avut loc în noiembrie anul trecut. Rapperul a fost cercetat de polițiști după ce a fost acuzat că a împușcat o cunoștință în timpul unei altercații. Victima a fost rănită ușor și a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură. Cântărețul a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, după care a fost eliberat pe cauțiune.

Citește în continuare

Trending