Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lana Del Rey prezintă două noi melodii realizate cu A$AP Rocky: "Summer Bummer" și "Groupie Love"

Lana del Rey ne face vara mai blândă și induce o atmosferă lascivă prin noile sale single-uri, "Summer Bummer" și "Groupie Love". Acestea tocmai au debutat și reprezintă o colaborare cu rapperii A$AP Rocky și Playboi Carti. Puteți asculta noile piese mai jos.

Publicat

pe

Single Lana Del Rey ASAP Rocky Playboi Carti Summer Bummer
Single Lana Del Rey ASAP Rocky Playboi Carti Summer Bummer │ FOTO: Lana Del Rey

Ambele single-uri sunt extrase de pe viitorul album al Lanei, "Lust for Life", care a avut deja câteva single-uri și videoclipuri lansate. Noile piese, "Summer Bummer" și "Groupie Love" au fost prefațate de postări pe Instagram ale artistei, care conțineau porțiuni din melodii. Lana a oferit prima lor audiție în cadrul emisiunii radio a lui Zane Lowe de pe Beats Radio 1.

"Groupie Love" este o baladă lentă, clasică pentru Lana, care cântă șoptit despre dragostea pentru un artist. După cum spune și titlul e vorba despre clasica poveste de adorație și adulație între o fană sau un fan și artistul care capătă statut de zeitate pe scenă. Cu acorduri de chitară în surdină și o voce în crescendo Lana își păstrează tonul șoptit care a consacrat-o.

Artista e capabilă să se pună atât în pielea muzicianului ridicat pe piedestal, cât și al fetei cu ochii mari care ar face orice pentru starul rock de pe scenă. Spre finalul piesei apare și A$AP Rocky, pe un beat sacadat, cântând despre efemeritatea ideii de "groupie love". La încheierea piesei cele două viziuni se unesc ca o feerie a artistului care meditează asupra vanității "profesiei" sale.

"Summer Bummer" este o piesă cu adevărat hip-hop, cu elemente R&B și o contribuție mai mare din partea lui A$AP Rocky și Playboy Carti. Instrumentalul e tipic rap și ar fi fost produs de către Boi-1da, care a lucrat la piese pentru Rihanna, Drake și Kendrick Lamar. Combină beat-urile hip-hop cu șoaptele întunecate ale Lanei, care cântă despre un "iubit sub acoperire".

Lana Del Rey ne-a oferit deja spre ascultare piesa "Lust for Life", care dă titlul albumului și este o excelentă colaborare cu The Weeknd. Suntem la doar câteva zile distanță de debutul noului LP, care vine pe 21 iulie și aduce piese cu Steve Nicks de la Fleetwood Mac.

16 track-uri au fost incluse pe succesorul lui "Honeymoon" din 2015.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending