Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Justin Bieber îşi anulează restul turneului, 14 concerte din care majoritatea pe stadioane

Justin Bieber are toate motivele să zică "Sorry", după ce a anulat tot restul turneului său global. E vorba despre 14 concerte, majoritatea având loc pe stadioane. Confirmarea anulării a venit pe contul oficial de Facebook al artistului.
Justin Bieber iulie 2017 concert

Justin Bieber iulie 2017 concert │ FOTO: Justin Bieber

E drept că "Purpose World Tour" a durat 18 luni, timp în care Justin şi echipa sa au realizat 150 de evenimente pe 6 continente. Evident, cei care au bilete la concerte anulate îşi vor primi banii înapoi. Nu avem un motiv clar pentru anulare, în afară de "circumstanţe neprevăzute". Turneul "Purpose" a debutat în martie 2016 şi era de aşteptat ca muzicianul să fie epuizat.

Cu câteva zile în urmă Bieber a declarat public că abia aşteaptă să se odihnească şi relaxeze. Ultimul concert a avut loc pe 2 iulie, iar dintre cele 480 de zile de la debutul turneului 150 au fost dedicate concertelor. Teoretic Justin Bieber a avut 330 de zile de odihnă, dar trebuie să luăm în calcul şi timpul pierdut cu călătoriile şi jetlag-ul. 82 de oraşe au fost acoperite în 2016, cu accentul pe America de Nord, Asia şi Europa.

În 2017 Bieber a fost în Mexic, Australia, America Latină, Israel, India, Africa de Sud şi a revenit în Europa. Şi nici nu am inclus concertele de la Grammy şi Billboard Music Awards 2016, plus colaborările şi piesele lansate între timp. E vorba despre "Cold Water" cu Major Laser, "I'm the One" cu DJ Khaled şi evident mega hitul "Despacito" în varianta remixată cu Bieber la voce.

Vorbim despre un turneu de 200 de milioane de dolari, al cincilea cel mai mare din 2016. Justin se poate consola între timp cu faptul că este dorit ca actor în Game of Thrones, cel puţin de către Sophie Turner, care o joacă pe Sansa Stark. Puţin probabil să îl vedem pe muzician în straie medievale, după cât hate a primit Ed Sheeran pentru apariţia sa în serial.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lykke Li a lansat oficial cover-ul piesei "Unchained Melody" - AUDIO

Interpretată live atât la radio, cât și în concerte, "Unchained Melody" a fost mereu în lista pieselor preferate de Lykke...

Închide