Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Justin Bieber îşi anulează restul turneului, 14 concerte din care majoritatea pe stadioane

Justin Bieber are toate motivele să zică "Sorry", după ce a anulat tot restul turneului său global. E vorba despre 14 concerte, majoritatea având loc pe stadioane. Confirmarea anulării a venit pe contul oficial de Facebook al artistului.
Justin Bieber iulie 2017 concert

Justin Bieber iulie 2017 concert (foto: Justin Bieber)

E drept că "Purpose World Tour" a durat 18 luni, timp în care Justin şi echipa sa au realizat 150 de evenimente pe 6 continente. Evident, cei care au bilete la concerte anulate îşi vor primi banii înapoi. Nu avem un motiv clar pentru anulare, în afară de "circumstanţe neprevăzute". Turneul "Purpose" a debutat în martie 2016 şi era de aşteptat ca muzicianul să fie epuizat.

Cu câteva zile în urmă Bieber a declarat public că abia aşteaptă să se odihnească şi relaxeze. Ultimul concert a avut loc pe 2 iulie, iar dintre cele 480 de zile de la debutul turneului 150 au fost dedicate concertelor. Teoretic Justin Bieber a avut 330 de zile de odihnă, dar trebuie să luăm în calcul şi timpul pierdut cu călătoriile şi jetlag-ul. 82 de oraşe au fost acoperite în 2016, cu accentul pe America de Nord, Asia şi Europa.

În 2017 Bieber a fost în Mexic, Australia, America Latină, Israel, India, Africa de Sud şi a revenit în Europa. Şi nici nu am inclus concertele de la Grammy şi Billboard Music Awards 2016, plus colaborările şi piesele lansate între timp. E vorba despre "Cold Water" cu Major Laser, "I'm the One" cu DJ Khaled şi evident mega hitul "Despacito" în varianta remixată cu Bieber la voce.

Vorbim despre un turneu de 200 de milioane de dolari, al cincilea cel mai mare din 2016. Justin se poate consola între timp cu faptul că este dorit ca actor în Game of Thrones, cel puţin de către Sophie Turner, care o joacă pe Sansa Stark. Puţin probabil să îl vedem pe muzician în straie medievale, după cât hate a primit Ed Sheeran pentru apariţia sa în serial.

Citește mai multe despre Justin Bieber
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lykke Li a lansat oficial cover-ul piesei "Unchained Melody" - AUDIO

Interpretată live atât la radio, cât și în concerte, "Unchained Melody" a fost mereu în lista pieselor preferate de Lykke...

Închide