Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Jessie Ware pregătește un album nou

Jessie Ware revine cu noul single, Midnight, pe care l-a prezentat pentru prima oară la BBC Radio. Aceasta urmează să își lanseze al treilea album, care conține colaborări cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran.

Publicat

pe

Jessie Ware
Jessie Ware

"Midnight" este prima piesă apărută după “Till The End”, în 2016, care face parte de pe coloana sonoră a filmului “Me Without You”. Noul album nu are încă numele stabilit, însă va apărea cu siguranță anul acesta. “Tough Love”, albumul din 2014, s-a bucurat de un real succes și de reacții pozitive din partea publicului.

Într-un interviu acordat publicației “The Fader”, Jessie Ware a declarat că albumul este foarte personal, o reprezintă în totalitate, cu părți bune și părți mai puțin bune, frici, momente frumoase și momente de mândrie. Și-a dorit un material discografic asemeni celor lansate de Childish Gambino, Solange sau Christine And The Queens, despre care declară că au “identități foarte puternice”.

De asemenea, artista a declarat în același interviu că inițial și-a dorit să termine albumul cât mai repede, fiind însărcinată. Simțind presiunea de a ieși la lumină cu un material discografic, Jessie Ware s-a îndepărtat de stilul autentic care a făcut-o cunoscută prin piese precum „Say you love me” sau „Wildest moments”. S-a lăsat influențată de alți oameni, creând ceva care știa, în adâncul sufletului, că nu o reprezintă. În momentul în care prietenul ei, producătorul Benny Blanco, i-a atras atenția că nu simte că piesele i se potrivesc, Jessie Ware s-a reorientat imediat, reușind să își regăsească inspirația.

Câteva clipuri de teasing ale piesei "Midnight" sunt deja disponibile pe canalul de Youtube al artistei, iar întreaga piesă este disponibilă pe majoritatea platformele digitale de streaming audio.

Trending