Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Jaden Smith pleacă în turneu cu Fall Out Boy

O asociere cu totul inedită: Jaden Smith îi va însoți în turneu pe băieții de la Fall Out Boy. Artistul apare și în ultimul lor videoclip, "Champion". Aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți actori ai generației sale, Jaden Smith s-a făcut cunoscut datorită muzicii sale, stilului vestimentar excentric și opiniilor puternice.

Un adevărat trendsetter pentru generația sa, artistul cochetează și cu actoria, fiind cunoscut pentru rolul principal din filmul Karate Kid sau apariția în serialul “The get down”, ce prezintă sfârșitul erei disco și începuturile muzicii hip hop, în Bronx, la mijlocul anilor ’70.

Odată cu lansarea celui mai nou single Fall Out Boy, "Champion", membrii trupei au anunțat că Jaden Smith îi va însoți în turneul din America și va deschide spectacolele. Tânărul artist apare și în ultimul videoclipul al acestora, într-o realitate virtuală, ce încheie povestea piesei "Champion".

"Champion" ilustrează o realitate falsă, în care ne regăsim cu toții prin intermediul internetului și al rețelelor de socializare. Totuși, deși putem fi orice ne dorim și ne putem construi singuri visul, alegem să prezentăm celorlalți o imagine distorsionată, doar de dragul aparențelor.

Printre cele mai cunoscute piese ale lui Jaden Smith se numără "Watch me" sau "Jumpman", ce au adunat milioane de vizualizari pe Youtube.

Trupa Fall Out Boy va lansa cel de-al șaptelea album de studio, denumit M A N I A, la jumătatea lunii septembrie.

Citește mai multe despre Jaden Smith
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a dezvăluit data lansării și tracklistul noului album "Wonderful Wonderful"

Trupa The Killers a anunțat data lansării celui de-al 5-lea album, "Wonderful Wonderful" . Discul va apărea în septembrie și...

Închide