Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Iggy Azalea lansează un EP nou, plin de remixuri ale piesei "Switch" - AUDIO

Iggy Azalea lucrează de ceva vreme la un album nou, chiar dacă indiciile cu privire la acesta au fost limitate. Ultimul single, "Mo Bounce" apărea în martie, iar apoi a venit în mai piesa "Switch".
EP remixuri Iggy Azalea Switch

EP remixuri Iggy Azalea Switch (foto: Iggy Azalea)

Acum Iggy a lansat un EP plin de remixuri ale piesei, în vreme ce variante mai mult sau mai puţin oficiale ale videoclipului pentru "Switch" au apărut online.

La începutul acestei luni a avut loc o controversă, videoclipul piesei "Switch" scăpând pe web parţial. Apoi Iggy a anunţat că nu va mai lansa deloc videoclipul oficial. Piesa este o colaborare cu starul brazilian Anitta şi a debutat în versiunea audio cu 2 luni în urmă. Iggy a confirmat că va mai întârzia viitorul său disc, "Digital Distortion".

Artista australiană a declarat că ar fi dorit să aibă un single hit care să crească vânzările albumului, dar probabilitatea e mică ca aşa ceva să se întâmple acum. Albumul va sosi totuşi peste o lună sau două, dacă totul merge bine. Muziciana vrea să lase în urmă cât mai rapid "Digital Distortion", care a fost elaborat şi pregătit pentru promovare cu ceva probleme.

Deja Iggy se gândeşte la viitorul, album, cel din 2018. EP-ul de remixuri aduce aportul unor artişti EDM precum Aazar, Feenixpawl, Vertue sau Tom Swoon. Genurile de muzică electronică abordate de artişti includ dubstep, deep house şi EDM clasic. Viitorul single al tinerei de 27 de ani va fi o colaborare cu Azealia Banks şi va genera destul buzz pentru a promova viitorul LP.

Citește mai multe despre Iggy Azalea
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jaden Smith pleacă în turneu cu Fall Out Boy

O asociere cu totul inedită: Jaden Smith îi va însoți în turneu pe băieții de la Fall Out Boy. Artistul...

Închide