Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Gwen Stefani a fost dată în judecată de o fană

Gwen Stefani se confruntă cu un proces intentat de către o fană a sa. Aflată la un concert al solistei No Doubt, aceasta și-a rupt piciorul, acuzând acum într-o plângere neglijența cu care Stefani a încurajat mulțimea să se îmbulzească în fața scenei.

Publicat

pe

Gwen Stefani
Gwen Stefani

Lisa Keri Sticklin a dat-o în judecată pe Gwen Stefani, după un incident nefericit petrecut la unul dintre concertele artistei din iulie 2016. În plângerea sa, Lisa acuză neglijența cu care Stefani a încurajat oamenii din spate să vină în fața scenei pentru a umple locurile goale.

”Umpleți locurile oriunde doriți! Cui îi pasă de scaunele de pe gazon? Puteți lua unele noi”, ar fi spus Gwen Stefani oamenilor de la concert, conform declarației făcute de Lisa Keri.

În îmbulzeala creată, Lisa a fost împinsă de pe scaunul ei, poziționat în zona rezervată din fața scenei. Aceasta s-a accidentat grav, rupându-și tibia.

În dosarul deschis vineri, 7 iulie, este acuzat de neglijență și organizatorul concertului, Live Nation, care, conform declarației făcute în plângere, ”a eșuat să o supravegheze corespunzător pe Stefani”.

În timpul concertului, Gwen Stefani și-ar fi recunoscut chiar neinspirata inițiativă, spunându-le celor de la concert că nu ar fi trebuit să invite publicul în față.

”M-am băgat într-o mulțime de probleme chemându-vă aici în față”, le-ar fi spus Stefani fanilor ei.

Lisa Sticklin cere în plângerea depusă o despăgubire considerabilă. Aceasta solicită cel puțin 75.000 de dolari, atât din partea artistei, cât și a Live Nation, suma totală ridicându-se astfel la peste 150.000 de dolari. Plângerea completă poate fi citită într-un articol publicat de Pitchfork.

Concertul în cadrul căruia s-a petrecut incidentul a avut loc în North Carolina. Show-ul a făcut parte din turneul susținut de Gwen Stefani pentru promovarea ultimului ei album solo, "This Is What the Truth Feels Like…".

Trending