BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Gogol Bordello prezintă piesa "Walking on the Burning Coal", cel mai nou single de pe albumul viitor - AUDIO

Cu o lună în urmă Gogol Bordello anunţau un nou album, prefaţat de entuziastul single "Saboteur Blues". Acum ansamblul gypsy punk ne prezintă al doilea single de pe noul LP, cunoscut drept "Walking on the burning coal". Pe acesta îl puteţi asculta mai jos.
Gogol Bordello coperta album Seekers and Finders

Gogol Bordello coperta album Seekers and Finders (foto: Gogol Bordello)

Trupa ne-a vizitat de câteva ori în anii 2010, cu opriri la Sala Palatului, dar şi în parcul Herăstrău la Teatrul de Vară. Cu perspectiva unui nou LP la orizont, se pregăteşte şi un turneu global, cu date confirmate doar pentru SUA deocamdată. "Walking on the Burning Coal" este o piesă despre auto descoperire şi evoluţie personală.

Eugene Hutz and co analizează dorinţa unui vagabond de a călători şi a umbla în lumea largă. Au trecut 4 ani de la ultimul disc Gogol Bordello, "Pura Vida Conspiracy" fiind un material global şi eclectic lansat în 2013. Noul album se va numi "Seekers and Finders" şi debutează pe 25 august. Piesa care dă numele materialului discografic a fost înregistrată împreună cu Regina Spektor.

Sesiunea de înregistrare a avut nevoie de 18 duble, fiecare cu o altă abordare. Toate au fost atât de apreciate de trupă, încât piesa a apărut în două versiuni pe disc, cea standard şi cea acustică.

Eugene Hutz a citat influenţe est-europene, sud-americane dar şi new yorkeze pentru piesele cele noi. Artistul s-a ocupat pentru prima oară în cariera sa de producţia albumului, după cum a declarat într-un interviu recent. A avut de la cine învăţa, lucrând în ultimii ani cu genialul Rick Rubin, care a creat sound-ul unor trupe ca Slayer, System of a Down sau Red Hot Chilli Peppers.

"Seekers and Finders" va avea 11 piese, inclusiv una ce aparţine genului funk. Gogol Bordello pleacă într-un turneu nord american în august şi vor rămâne pe continent cel puţin până în noiembrie

Citește mai multe despre Gogol Bordello
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Dr. Dre, "Gunfiyah", preluată din serialul HBO al artistului - AUDIO

Cei de la HBO au devenit mai precauţi cu proiectele muzicale, după eşecul de 100 de milioane de dolari "Vinyl"....

Închide