Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Fantome a lansat piesa "La Munte Şi La Mare" - AUDIO

Fantome a lansat o piesă de sezon, intitulată "La Munte Şi La Mare". Melodia este acompaniată de un clip editat de Vlad Traian, membru al proiectului Fantome.

Publicat

pe

Fantome
Fantome

Fantome este un proiect lansat de brigada Culese Din Cartier. Deși, de obicei, conceptul Culese din Cartier abordează sunetul folcloric românesc, Fantome urmează o direcție lăutărească urbană și nostalgică.

Primul album Fantome, ”Micul Paris”, a fost lansat în aprilie 2015. Pe acest disc sunt incluse piese ca ”Reîncarnare”, ”Amurg” și ”Nu vreau să mor”. Fantome îi are în componență pe Vlad și Bogdan, doi producători muzicali din București. Din proiect fac parte și Andu, Fanescu, Cristi Anca (chitară) și Kani (tobe).

Noua piesă "La Munte Şi La Mare" este lansată în plin sezon estival. Acesta este cel de-al 4-lea single lansat de Fantome anul acesta, după ”Rătăcit”, ”Pământul Strămoșesc” și ”Departe”.

AUDIO: Fantome - "La Munte Şi La Mare"

Culese Din Cartier  nu e o casa de discuri "autentică".

”Suntem un grup de prieteni ce facem muzică și încercăm să mai descoperim câte puțin din “cine suntem noi, față în față cu muzica tradițională, față în față cu viața de zi cu zi. Încercăm să săpăm mai adânc în moștenirea lăsată de cei ce au locuit aceste meleaguri, indiferent de etnie sau de naționalitate.”

Din familia Culese Din Cartier fac parte și Subcarpați, Frații Grime, Argatu' și Cred Că Sunt Extraterestru.

Trending