Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ed Sheeran pregăteşte un film biografic în stil "8 Mile" al lui Eminem

Popularitatea lui Ed Sheeran a explodat în ultimul an, artistul ajungând pe noi culmi odată cu lansarea albumului "Divide". Deşi are doar 26 de ani, britanicul a bifat multe realizări în carieră şi a avut timp să îşi ia şi un an sabatic, în care a călătorit şi a stat departe de social media. Acum aventurile sale ar putea ajunge într-o peliculă de lung metraj.
Ed Sheeran - How Would You Feel (Paean) [Live]

Ed Sheeran - How Would You Feel (Paean) [Live]

Urmărește-ne pe

Sheeran doreşte realizarea unui film biografic despre viaţa sa, în stilul lui "8 Mile" al lui Eminem. Evident nu vom vedea scene la fel de dure, iar viaţa de cartier din Detroit va fi mai degrabă una britanică, ploioasă, asociată orăşelului Ipswich. Cantautorul şi-a exprimat în trecut dorinţa de a compune o coloană sonoră şi a realiza un film, deci nu e străin de astfel de proiecte.

Ed Sheeran s-a întâlnit cu câţiva directori de la Hollywood, imediat după ce a cântat la festivalul Glastonbury 2017. Pe lângă influenţele "8 Mile", artistul ar dori şi un uşor aer de "Notting Hill", deci vom avea şi o poveste de dragoste naivă în peliculă. În interviuri cu "The Sun" şi "Q" Ed a dat ca exemple de filme reuşite atât "Notting Hill", cât şi "Once".

În acest moment se poartă discuţii cu directori executivi şi cu un regizor, iar dorinţa este de a distribui doar actori mai puţin cunoscuţi. Producţia ar fi una indie, britanică şi low budget. Dacă mă întrebaţi pe mine cred că Danny Boyle ar putea surprinde spiritul simpaticului roşcat. Acesta a fost cap de afiş la ştiri în ultimele zile pentru că a renunţat la Twitter. A făcut asta din cauza trollilor care îl agasau şi a negativităţii omniprezente.

Revenind la zona cinematografică, muzicianul şi-a făcut debutul în actorie în 2014, cu un mic rol în telenovela neo zeelandeză "Shortland Street". A apărut apoi în propriul rol într-un episod al sitcom-ului "Undateable", iar în Australia a filmat scene pentru serialul "Home and Away". Să nu vă mire faptul că urmează şi o apariţie în Game of Thrones sezonul 7, confirmată deja în ultimele luni.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Halsey prezintă trailer-ul albumului "Hopeless Fountain Kingdom" - VIDEO

Halsey a lansat un trailer de prezentarea a noului său album, "Hopeless Fountain Kingdom". Discul a fost lansat la începutul...

Închide