Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ed Sheeran a apărut în primul episod din noul sezon "Game of Thrones"; Criticile l-au făcut să îşi închidă contul Twitter

Anunţat cu surle şi trâmbiţe, cameo-ul lui Ed Sheeran în Game of Thrones, sezonul 7 a venit chiar din primul episod. Se pare totuşi că nu a fost o idee chiar inspirată, fanii asaltându-l pe artist cu critici, care l-au făcut să îşi închidă contul de Twitter.
Ed Sheeran Game of Thrones aparitie

Ed Sheeran Game of Thrones aparitie (foto: HBO)

Aflam cu luni bune în urmă că Sheeran s-a alăturat distribuţiei serialului HBO, care mai inclus apariţii de vedete muzicale până acum. Ne aşteptam să fie un menestrel şi am avut pe jumătate dreptate. Ed a jucat rolul unui tânăr soldat Lannister, care stă la foc de tabără cu întreg detaşamentul şi cu Arya Stark. În ciuda rivalităţii dintre Arya şi Lannisteri, Sheeran pare să fie gentil cu fata, mai degrabă pentru că nu ştie cine este.

Nu se putea fără ca roşcovanul să cânte o melodie, iar scena începe cu Ed cântând o melodie blândă, acompaniat de soldaţii din patrulă. Arya apare în mijlocul reprezentaţiei acapella, iar muzicianul zâmbeşte şi spune că "melodia e nouă". Replicile care i-au fost date au fost destul de banale, echivalentul discuţiilor despre vreme şi scena a părut puţin forţată.

Nu e singura apariţie a unui muzician celebru într-un serial la modă, pentru că şi Rihanna a primit un rol important în "Bates Motel". Miley Cyrus a fost un supravieţuitor în "Walking Dead", iar Drake a fost un invitat muzical în "The Handmaid's Tale". Nici "Game of Thrones" nu e străin de artificii de gen incluzându-i pe rockerii de la Mastodon printre personaje, dar şi pe cei din Coldplay, Sigur Ros sau Of Monsters and Men.

Ca urmare după apariţia lui Ed Sheeran în "Game of Thrones" au început să curgă şi criticile pe Twitter. Precedentele cameo-uri au fost mai subtile şi abia dacă îţi dădeai seama cine era ascuns în straiele personajelor. Britanicul care a lansat în acest an albumul "Divide" şi-a şters contul de Twitter între timp şi aparent nu e neapărat legat de criticile aduse după serial.

Anunţase cu o lună în urmă că îşi va şterge toate postările de altfel. Rămâne de văzut dacă va mai apărea şi într-un episod viitor şi dacă îşi va găsi un sfârşit sângeros tipic creaţiei HBO sau nu.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
You Me At Six concertează pentru prima oară în România, la ARTmania 2017

Trupa britanică You Me At Six va susține anul acesta primul concert în România. Formația va cânta pe 29 iulie...

Închide