Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Drake și-a tatuat pe braț chipul lui Lil Wayne

Pentru a-și arăta admirația pentru mentorul său, Lil Wayne, Drake și-a făcut un nou tatuaj cu chipul lui.

Publicat

pe

│ FOTO: twitter.com

Drake este unul dintre artiștii cu numeroase tatuaje ce fac referire la părți importante din viața lui. De la cântăreața Sade, un rechin pe care îl are și Rihanna tatuat, sau chiar sticla preferată de parfum, Drake nu se dă în lături de la cele mai îndrăznețe alegeri.

Acesta a apărut recent la un eveniment din Statele Unite ale Americii cu noul lui tatuaj, chipul lui Lil Wayne pe brațul drept. Cel din urmă a avut un mare impact asupra carierei lui Drake.

Lil Wayne l-a semnat pe artist la casa de discuri fondată de el, Young Money Entertainment în 2009. De asemenea, a colaborat cu el la piesa „Miss me”, dar și la compoziții precum “Pass the dutch” cu Young Money și “No Frauds” cu Nicki Minaj.

Fanii lui Drake cred că acesta ar putea lucra la o continuare a albumul “Take care” datorită unei fotografii publicate pe pagina lui de Instagram. Acesta apare într-o ipostază asemănătoare copertei de album din 2011.

Take care” s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în toată lumea și conține piese în colaborare cu artiști precum Jamie xx, Kendrick Lamar sau Rihanna.

Trending