Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Drake și-a tatuat pe braț chipul lui Lil Wayne

Pentru a-și arăta admirația pentru mentorul său, Lil Wayne, Drake și-a făcut un nou tatuaj cu chipul lui.

Drake este unul dintre artiștii cu numeroase tatuaje ce fac referire la părți importante din viața lui. De la cântăreața Sade, un rechin pe care îl are și Rihanna tatuat, sau chiar sticla preferată de parfum, Drake nu se dă în lături de la cele mai îndrăznețe alegeri.

Acesta a apărut recent la un eveniment din Statele Unite ale Americii cu noul lui tatuaj, chipul lui Lil Wayne pe brațul drept. Cel din urmă a avut un mare impact asupra carierei lui Drake.

Lil Wayne l-a semnat pe artist la casa de discuri fondată de el, Young Money Entertainment în 2009. De asemenea, a colaborat cu el la piesa „Miss me”, dar și la compoziții precum “Pass the dutch” cu Young Money și “No Frauds” cu Nicki Minaj.

Fanii lui Drake cred că acesta ar putea lucra la o continuare a albumul “Take care” datorită unei fotografii publicate pe pagina lui de Instagram. Acesta apare într-o ipostază asemănătoare copertei de album din 2011.

Take care” s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare în toată lumea și conține piese în colaborare cu artiști precum Jamie xx, Kendrick Lamar sau Rihanna.

Citește mai multe despre Drake
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograma lui Ronnie James Dio va fi adusă la București în decembrie 2017

”Dio Returns” este turneul care îl va aduce la București pe Ronnie James Dio, sub forma unei holograme. Evenimentul va...

Închide