Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Days of Confusion invită fanii să realizeze design-ul noilor tricouri ale trupei

Days of Confusion a lansat un concurs pentru fani. Trupa invită publicul să realizeze design-ul noilor tricouri DoP, punând la bătaie un premiu atractiv.

Publicat

pe

Tricourile oficiale Days Of Confusion se cam epuizează, așa că băieții s-au gândit că ar fi cazul să vină cu ceva nou. De data asta însă, vor să regândească noul design alături de fani.

Trupa lansează, astfel, un concurs de creativitate. Cei interesați pot trimite modele de tricou la adresa [email protected]. Formația va alege câștigătorul, modelul respectiv urmând a fi imprimat și produs.

Ideile de design sunt așteptate până pe 7 august, urmând ca pe 14 august să fie anunțat câștigătorul concursului pe pagina de facebook a formației.

Ca la orice concurs, există și un premiu. Câștigătorul ales de formație va primi, desigur, un tricou cu noul design, va avea acces gratuit pentru un an la toate concertele Days of Confusion (împreună cu un prieten) și își va petrece o seară alături de membrii formației. Și pentru ca întâlnirea să fie una memorabilă, Cezar, Cosmin și Alex vor găti cina.

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal. Formația a luat fiinţă în 2010, lansând anul acesta albumul de debut, ”Yin & Out”. Discul a fost prezentat sub forma unui pachet, ce a inclus CD-ul și, în premieră, un board game care îi are ca protagoniști pe membrii formației.

Anul 2017 a găsit Days of Confusion în formula:

  • Cosmin Lupu – voce/chitară
  • Cezar Popescu – chitară/voce
  • Mihai Ardelean – synth/ambient/chitară
  • Andrei Zamfir – chitară bas
  • Alex Hălmagean – tobe

Trending