Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Days of Confusion invită fanii să realizeze design-ul noilor tricouri ale trupei

Days of Confusion a lansat un concurs pentru fani. Trupa invită publicul să realizeze design-ul noilor tricouri DoP, punând la bătaie un premiu atractiv.

Tricourile oficiale Days Of Confusion se cam epuizează, așa că băieții s-au gândit că ar fi cazul să vină cu ceva nou. De data asta însă, vor să regândească noul design alături de fani.

Trupa lansează, astfel, un concurs de creativitate. Cei interesați pot trimite modele de tricou la adresa [email protected]. Formația va alege câștigătorul, modelul respectiv urmând a fi imprimat și produs.

Ideile de design sunt așteptate până pe 7 august, urmând ca pe 14 august să fie anunțat câștigătorul concursului pe pagina de facebook a formației.

Ca la orice concurs, există și un premiu. Câștigătorul ales de formație va primi, desigur, un tricou cu noul design, va avea acces gratuit pentru un an la toate concertele Days of Confusion (împreună cu un prieten) și își va petrece o seară alături de membrii formației. Și pentru ca întâlnirea să fie una memorabilă, Cezar, Cosmin și Alex vor găti cina.

Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal. Formația a luat fiinţă în 2010, lansând anul acesta albumul de debut, ”Yin & Out”. Discul a fost prezentat sub forma unui pachet, ce a inclus CD-ul și, în premieră, un board game care îi are ca protagoniști pe membrii formației.

Anul 2017 a găsit Days of Confusion în formula:

  • Cosmin Lupu – voce/chitară
  • Cezar Popescu – chitară/voce
  • Mihai Ardelean – synth/ambient/chitară
  • Andrei Zamfir – chitară bas
  • Alex Hălmagean – tobe

Citește mai multe despre Days of Confusion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabron a lansat albumul "Lupu’DPM"

Cabron a lansat un nou album, intitulat ”Lupu’ DPM”. Conform artistului, noul disc este un material muzical curajos, la care...

Închide