Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Single-ul lui David Guetta cu Justin Bieber, "2U", a fost remixat de Robin Schulz - AUDIO

Piesa ”U2”, lansată în iunie de David Guetta în colaborare cu Justin Bieber, are o nouă versiune, cu un sound EDM accentuat. Melodia a fost remixată de cunoscutul DJ și producător german Robin Schulz.
David Guetta

David Guetta

David Guetta aduce piesa pop "2U" în zona EDM, fiind sprijinit în acest proces de Robin Schulz. Piesa capătă astfel spațialitate, dar și o ușoară melancolie, prin accentuarea părții de pian interpretate de Giorgio Tuinfort.

În versiunea originală, piesa "2U" a avut parte de multe aprecieri. Melodia a fost promovată printr-un videoclip ingenios, în care modelele de la Victoria's Secret mimează versurile piesei, defilând prin fața camerei îmbrăcate sumar. Printre modelele care apar în clip se numără Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Romee Strijd și Sara Sampaio.

Pentru Justin Bieber, colaborarea cu David Guetta marchează cel de-al 3-lea featuring pe anul în curs, anterior artistul lansând "I'm the One" cu DJ Khaled și "Despacito" cu Luis Fonsi și Daddy Yankee. Ambele colaborări au fost de succes, "Despacito" fiind și la ora actuală pe prima poziție în topul single-urilor din iTunes US.

AUDIO: David Guetta ft Justin Bieber - 2U (Robin Schulz Remix)

David Guetta a câștigat două premii Grammy și a vândut de-a lungul anilor peste 15 milioane de single-uri în întreaga lume. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „When Love Takes Over” (featuring Kelly Rowland), „Gettin’ Over You” (featuring Chris Willis, Fergie & LMFAO), „Love Don’t Let Me Go”, „People Come People Go” și „Give Me Something”.

În 2015, David Guetta a devenit primul DJ și cel de-al treilea artist din istorie care a reușit să depășească cifra de 2 miliarde de ascultări pe Spotify. Producătorul francez, este, de asemenea, și cel mai urmărit artist de pe această platformă, având la momentul respectiv peste 6.8 milioane de followers. Guetta, care îi urmează lui Eminem și Ed Sheeran, a reușit să paveze calea muzicii dance, devenind o parte a culturii muzicale contemporane din întreaga lume.

David Guetta a susținut primul show în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre David GuettaJustin BieberRobin Schulz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez a lansat piesa "Ni Tú Ni Yo" ft. Gente de Zona - AUDIO

Jennifer Lopez își asigură un loc în playlist-urile de vară cu o piesă de sezon, intitulată ”Ni Tú Ni Yo"....

Închide