Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dave Gahan a fost internat în spital, cauzând anularea concertului Depeche Mode din Minsk

Concertul Depeche Mode din Minsk, ce urma să aibă loc ieri, 17 iulie, a fost anulat. Reprezentanții trupei au comunicat anularea show-ului printr-o declarație oficială, cauza indicată fiind problemele de sănătate ale unuia dintre membrii trupei. În paralel, organizatorii locali au dezvăluit că solistul trupei, Dave Gahan, a fost internat într-un spital din Minsk.

Publicat

pe

Concert Depeche Mode pe Arena Nationala - 15 mai 2013

Depeche Mode ar fi trebuit să concerteze ieri pe Minsk Arena din Belarus. Concertul a fost, însă, anulat cu doar o oră înainte de începerea show-ului.

Reprezentanții trupei au făcut public motivul anulării concertului într-o declarație oficială, transmițând pe această cale informații privind posibilitatea reprogramării evenimentului.

”Anunțăm, cu regret, că din cauza unor probleme de sănătate ale unui membru al formației, Depeche Mode nu va putea susține concertul din această seară de pe Minsk Arena din Minsk, Belarus. Analizăm în acest moment toate variantele pentru a reprograma acest concert la o altă dată, în cadrul acestui turneu. Îi rugăm pe toți fanii care au cumpărat bilete pentru show-ul din această seară să aștepte noi informații legate de reprogramarea concertului sau restituirea banilor pe bilete. Le transmitem scuzele noastre tuturor fanilor din Minsk și vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare. ”

Organizatorii concertului (Atom Entertainment) au oferit o explicație și mai detaliată, anunțând publicul venit la concert că solistul trupei, Dave Gahan, a fost internat în spital.

”Dave Gahan nu poate cânta în această seară din cauza unei indigestii”, au transmis reprezentanții Atom Entertainment  spectatorilor de pe Minsk Arena.

Ulterior, directorul Atom Entertainment, Andrey Alekseev, a anunțat că Dave Gahan este ținut sub atentă observație, medicii spitalului urmând să dea un diagnostic după 12 ore de monitorizare. Alekseev a precizat, de asemenea, numărul biletelor vândute la concert, indicând că pe Minsk Arena erau așteptați 7000 de spectatori.

  • UPDATE:  Starea lui Dave Gahan s-a îmbunătățit. Trupa va concerta mâine, 19 iulie, în Ucraina. Mai jos puteți citi mesajul transmis de formație pe pagina de Facebook.
  • ”Suntem bucuroși să vă informăm că starea de sănătate a lui Dave s-a îmbunătățit și că vom pleca astăzi spre Ucraina pentru a susține show-ul din Kiev, de mâine noapte. Trupa este nerăbdătoare să continue cu ultimele show-uri din cadrul turneului european și să se întâlnească mâine cu fanii din Kiev, vineri cu publicul din Warsaw și duminică cu fanii din Cluj.”
Dave Gahan alături de medicii din spitalul din Minsk

Dave Gahan alături de echipa de medici și asistente din Minsk

Peste câteva zile, Depeche Mode are programat primul concert la Cluj-Napoca. Show-ul urmează să se desfășoare duminică, 23 iulie, pe Cluj Arena, pregătirile pentru acest concert fiind în plină desfășurare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 23 iulie 2017

Depeche Mode

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending