Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație

Doar câteva zile îi mai despart pe fanii ardeleni de intâlnirea cu Depeche Mode. Pregătirile au intrat în linie dreaptă, zilele acestea fiind programate să înceapă lucrările de amenajare pe stadionul Cluj Arena. Concertul din 23 iulie marchează prima vizita a trupei la Cluj-Napoca, acesta fiind totodata ultimul show din segmentul european al turneului Global Spirit.

Publicat

pe

Dave Gahan - Concert Depeche Mode pe Arena Nationala - 15 mai 2013

Au început ultimele pregătiri pentru show-ul Depeche Mode de pe Cluj Arena. Peste 160 de oameni din echipa locală și echipa turneului vor fi pe stadion, asigurându-se că totul va fi gata până la ora concertului, urmând ca, în ziua evenimentului, de întreaga organizare să se ocupe peste 600 de persoane. Scena va avea aproximativ 50 de metri lățime și alți 20 de metri adâncime, fiind decorată cu ecrane uriașe, pe care vor rula proiecții pregătite de celebrul fotograf Anton Corbijn, un apropiat al trupei, recunoscut pentru efectele vizuale spectaculoase din turneele Depeche Mode.

Cabina lui Dave Gahan va avea un decor minimalist, cu mult negru

Nu doar scena reprezintă, însă, un punct important în desfășurătorul pregătirilor pentru duminică, ci și zona de backstage, care îi va găzdui pe cei 3 membri ai trupei și echipa lor. Martin Gore și Andy Fletcher vor fi, ca de obicei, colegi de cameră, iar Dave Gahan va avea propria lui cabină. Artistul rămâne consecvent în preferințe, optând pentru un decor minimalist, în culori neutre, cu mult negru. Mai mult decât atât, Dave preferă ca inclusiv ceștile de cafea, prosoapele, draperiile și chiar ciocolata să fie negre. Singura pată de culoare va fi dată de un buchet de flori proaspete. De altfel, atât Dave, cât si colegii lui prefera mici detalii care să dea personalitate spațiilor în care își vor petrece timpul. Tocmai de aceea și mobilierul va fi unul special, artiștii optând pentru o serie de canapele modulare, care se pot transforma, la nevoie, în scaune sau sezlonguri.

Și dacă la ultima vizită în Romania, Dave Gahan a avut parte de prezențe feminine la tot pasul, artistul și-ar dori să păstreze tradiția, alegând și de această dată ca pe durata șederii sale, în echipa lui personală de securitate să fie și o femeie, urmând ca de pregătirea sa fizică să se ocupe tot o femeie, masseur și instructor de fitness profesionist.

Programul concertului Depeche Mode:

  • 17:00 - acces permis pentru posesorii de pachete Early Entry
  • 17:30 - accesul permis tuturor spectatorilor posesori de bilete
  • 19:30 - concert Maya Jane Coles, DJ și producător din Marea Britanie
  • 20:45 - concert Depeche Mode

Restricții de circulație

Ca urmare a pregătirilor de pe Cluj Arena din perioada următoare, în zonă vor fi aplicate și câteva restricții de circulație:

  • În perioada 17 – 25 iulie, între orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independenței, de la intersecția cu Strada Uzinei Electrice până la intersecția cu Strada George Coșbuc, circulația va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulația va fi oprită.
  • Pe 23 iulie, între orele 17:00 – 24:00, pe strada George Coșbuc, de la intersecție cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecția cu Splaiul Independenței, circulația va fi oprită.

Accesul la concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Cei care nu și-au achiziționat încă bilet, mai au la dispoziție foarte puține opțiuni, multe categorii fiind epuizate.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 23 iulie 2017

Depeche Mode

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending