BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Coldplay şi Shakira cântă împreună "A Sky Full of Stars" şi alte melodii la concertul Global Citizen - VIDEO

Ştirile din ultimele zile au fost dominate de protestele din Hamburg, cu ocazia summitului G20. La doar câţiva kilometri de întrunirea şefilor de stat are loc Global Citizen Festival, care a adus laolaltă cei mai mari artişti ai lumii, printre care şi Coldplay şi Shakira. Trupa lui Chris Martin şi artista sud-americană au cântat împreună câteva piese, pe care le puteţi asculta şi vedea mai jos.
Shakira Coldplay Global Citizen Festival concert

Shakira Coldplay Global Citizen Festival concert (foto: Shakira)

În timpul setului de melodii Coldplay, Shakira şi-a adus aportul la "A Sky Full of Stars" şi "Yellow", în vreme ce Chris Martin a acompaniat-o pe argentiniană pe "Me Enamore" şi "Chantaje". Coldplay a lansat chiar ieri un lyric video nou pentru piesa "A L I E N S", de pe noul EP "Kaleidoskope". Shakira a lansat albumul "El Dorado" la finalul lunii mai, cu o petrecere la Miami.

Printre artiştii prezenţi la Global Citizen Festival s-au mai numărat şi Pharrell Williams sau Ellie Goulding, iar intrarea la festival a fost gratuită. Condiţia era ca participanţii să îşi dovedească implicarea politică semnând petiţii online sau postând tweeturi cu probleme sociale. Carismaticul prim ministru al Canadei, Justin Trudeau a fost cel care i-a prezentat pe Coldplay, la intrarea pe scenă.

Colaborarea dintre Shakira şi Coldplay a fost una reuşită, vocea puternică a artistei subliniind armoniile din piesa "A Sky Full of Stars". Melodia este extrasă de pe albumul "Ghost Stories", lansat în 2014 şi marcat de un sunet mai electronic al britanicilor. A fost oarecum amuzant să îl vedem pe Chris Martin încercând să cânte în spaniolă pe "Chantaje", deşi s-a achitat de sarcinile vocale cu brio.

La piesa "Me Enamore" solistul a avut şi rol de chitarist şi a cântat cu un accent tipic britanic refrenul împreună cu Shakira. Probabil cel mai reuşit duet a fost pe piesa Coldplay "Yellow", când vocile artiştilor s-au îmbinat perfect peste balada cântată la pian.

Cum se întâmplă de obicei după concerte de genul, am putea vedea şi o colaborare pe o piesă în studio a artiştilor, poate chiar pe viitorul EP Coldplay.

Citește mai multe despre ColdplayShakira
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Steve Aoki "Lit", colaborare cu Gucci Mane şi T-Pain - AUDIO

În vreme ce îl aşteptăm pe Steve Aoki să mixeze la UNTOLD 2017, artistul e ocupat cu lansarea unui nou...

Închide