Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Coldplay şi Shakira cântă împreună "A Sky Full of Stars" şi alte melodii la concertul Global Citizen - VIDEO

Ştirile din ultimele zile au fost dominate de protestele din Hamburg, cu ocazia summitului G20. La doar câţiva kilometri de întrunirea şefilor de stat are loc Global Citizen Festival, care a adus laolaltă cei mai mari artişti ai lumii, printre care şi Coldplay şi Shakira. Trupa lui Chris Martin şi artista sud-americană au cântat împreună câteva piese, pe care le puteţi asculta şi vedea mai jos.
Shakira Coldplay Global Citizen Festival concert

Shakira Coldplay Global Citizen Festival concert (foto: Shakira)

În timpul setului de melodii Coldplay, Shakira şi-a adus aportul la "A Sky Full of Stars" şi "Yellow", în vreme ce Chris Martin a acompaniat-o pe argentiniană pe "Me Enamore" şi "Chantaje". Coldplay a lansat chiar ieri un lyric video nou pentru piesa "A L I E N S", de pe noul EP "Kaleidoskope". Shakira a lansat albumul "El Dorado" la finalul lunii mai, cu o petrecere la Miami.

Printre artiştii prezenţi la Global Citizen Festival s-au mai numărat şi Pharrell Williams sau Ellie Goulding, iar intrarea la festival a fost gratuită. Condiţia era ca participanţii să îşi dovedească implicarea politică semnând petiţii online sau postând tweeturi cu probleme sociale. Carismaticul prim ministru al Canadei, Justin Trudeau a fost cel care i-a prezentat pe Coldplay, la intrarea pe scenă.

Colaborarea dintre Shakira şi Coldplay a fost una reuşită, vocea puternică a artistei subliniind armoniile din piesa "A Sky Full of Stars". Melodia este extrasă de pe albumul "Ghost Stories", lansat în 2014 şi marcat de un sunet mai electronic al britanicilor. A fost oarecum amuzant să îl vedem pe Chris Martin încercând să cânte în spaniolă pe "Chantaje", deşi s-a achitat de sarcinile vocale cu brio.

La piesa "Me Enamore" solistul a avut şi rol de chitarist şi a cântat cu un accent tipic britanic refrenul împreună cu Shakira. Probabil cel mai reuşit duet a fost pe piesa Coldplay "Yellow", când vocile artiştilor s-au îmbinat perfect peste balada cântată la pian.

Cum se întâmplă de obicei după concerte de genul, am putea vedea şi o colaborare pe o piesă în studio a artiştilor, poate chiar pe viitorul EP Coldplay.

Citește mai multe despre ColdplayShakira
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Steve Aoki "Lit", colaborare cu Gucci Mane şi T-Pain - AUDIO

În vreme ce îl aşteptăm pe Steve Aoki să mixeze la UNTOLD 2017, artistul e ocupat cu lansarea unui nou...

Închide