Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis

Chester Bennington, solistul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe de muzică rock, a fost găsit mort într-o locuință privată din Palos Verdes, Los Angeles.

Publicat

pe

Chester Bennington
Chester Bennington │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Trupul neînsuflețit al artistului a fost descoperit în această dimineață de către o menajeră, iar surse din cadrul poliției au confirmat sinuciderea. Aceleași surse au menționat faptul că Chester Bennington s-a spânzurat în noaptea de miercuri spre joi, după ce artistul s-a întors singur în L.A., după o călătorie împreună cu soția lui în Arizona.

Moartea solistului este cu atât mai șocantă cu cât trupa avea în plan o ședință foto ce urma să aibă loc în decursul zilei de joi și un turneu programat în următoarea săptămână.

RECOMANDARE: Ascultă o selecție de hit-uri Linkin Park

Chester Bennington a murit la vârsta de 41 de ani, lăsând în urmă șase copii din cele două căsnicii ale sale.

Solistul a avut un trecut încărcat de dependența de alcool și droguri, dar și de numeroase abuzuri pe când era mic. Chester a admis că a încercat să se sinucidă în trecut din cauza dramelor din copilărie.

Linkin Park în concert la București pe 6 iunie 2012 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Muzicianul a părăsit această lume exact în ziua în care Chris Cornell ar fi împlinit 53 de ani. Cei doi au fost buni prieteni și colaboratori. La fel ca Chester, și Chris Cornell s-a sinucis în același fel în luna mai a acestui an.

Chester Bennington va rămâne una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii rock. Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Linkin Park, fondată în 1996, Chester Bennington a activat și în trupele Dead by Sunrise și Stone Temple Pilots. Ultimul album al trupei Linkin Park, în această formulă, a fost "One More Light". Discul a fost lansat pe 19 mai 2017. O piesă care se găsește pe acest album este "Good Goodbye", melodie care poate dobândi alte interpretări după această tragică pierdere.

Comentează

Trending