Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Chester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter

Moartea lui Chester Bennington a șocat lumea muzicii, lăsându-i îndurerați pe cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, atât ca muzician, cât și ca om. Fanii, prietenii, oamenii din media și colegii de breaslă și-au exprimat public regretul, aducându-i un ultim omagiu prin mesaje pe Twitter, Instagram și Facebook.

Publicat

pe

Chester Bennington
Chester Bennington

Apreciat pentru calitățile sale vocale și întreaga sa activitate muzicală, Chester Bennington a lăsat un gol adânc în lumea muzicii și în inimile oamenilor care l-au îndrăgit. Mulți dintre cei care au aflat despre moartea solistului Linkin Park se află încă în stare de șoc, găsindu-și cu greu cuvinte pentru a-și exprima emoțiile simțite în aceste momente.

Mesajele de la fani și prieteni surprind exact această stare de înmărmurire, redată poate cel mai bine în scrisoarea deschisă a editorului bazei de fani Linkin Park Live. Mai jos puteți citi câteva fragmente din această scrisoare, redactată de RogueSoul.

”E de necrezut că nu mai e printre noi”

“Chiar și acum, în timp ce scriu aceste rânduri, nu sunt sigur ce vreau să spun. E de necrezut că nu mai e printre noi și e un sentiment sfâșietor. Chris Cornell, prietenul său, ar fi împlinit în acea zi 53 de ani, și mi se pare mult prea tragic și trist că aceasta e ziua în care a plecat dintre noi. Nu cred că ar fi putut cineva să anticipeze asta.”

”A fost un om care n-ar fi putut face rău nimănui”

”L-am întâlnit pe Chester pentru prima oară în urmă cu două luni, la un show secret din New York. Mi-a strâns mâna și mi-a spus:<<Îți mulțumesc pentru tot>>. Acele cuvinte, deși simple, îmi vor rămâne întipărite în minte pentru totdeauna. Acele patru cuvinte au fost atât de sincere și exprimau atâta emoție, încât am putut simți cu adevărat că a spus-o din toată inima. A fost un om care n-ar fi putut face rău nimănui.”

Moartea lui Chester Bennington a afectat și pe mulți dintre colegii săi de breaslă, artiști ca Rihanna, Avril Lavigne, Hayley Williams de la Paramore și Nile Rodgers scriind mesaje pe Twitter și Instagram.

Rihanna: ”Cel mai impresionant talent pe care l-am putut urmări live!! O voce monumentală”  #RIPChester #LinkinPark


Hayley de la Paramore: ”Artiștii sunt persoane care aduc frumusețe într-o lume care poate fi atât de întunecată. E de înțeles, atunci, că artiștii sunt mereu conștienți de întunecime”

Nile Rodgers: ”#RIPChesterBennington Îmi amintesc prima zi în care am mers în subsolul studiourilor Warner Bros din Burbank și te-am ascultat prima oară...”

Jimmy Kimmel: ”Chester a fost unul dintre cei mai amabili invitați pe care i-am avut în show-ul meu. Mi se rupe inima când mă gândesc la familia și prietenii lui. Îi vom simți lipsa”

OneRepublic: ”Oh, Doamne. Odihnește-te în pace, Chester Bennington de la Linkin Park. Suntem profund îndurerați. Sinuciderea este diavolul care umblă printre noi, pe pământ”

Garbage: ”Tocmai am aflat despre vestea tristă a morții lui Chester Bennington. Sincere condoleanțe familiei, trupei și tuturor celor care l-au iubit”

Avril Lavigne: ”Nici nu pot să accept asta. E o veste oribilă. L-am pierdut pe unul dintre cei mai buni. Sunt fără cuvinte. Te iubim, Chester. Îmi aduc aminte când am cântat împreună la Rock Am Ring în Nuremberg ca și cum ar fi fost ieri. A fost magic.”

Chester Bennington a murit pe 20 iulie. Solistul îndrăgitei trupe Linkin Park s-a sinucis în noaptea de miercuri spre joi, trupul său neînsuflețit fiind găsit în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles. Muzicianul avea doar 41 de ani.

Chester Bennington va rămâne una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii rock. Cunoscut în special pentru activitatea în trupa Linkin Park, fondată în 1996, Chester Bennington a activat și în trupele Dead by Sunrise și Stone Temple Pilots. Ultimul album al trupei Linkin Park, în această formulă, a fost "One More Light". Discul a fost lansat pe 19 mai 2017.

Trending