Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Caro Emerald revine la București în februarie 2018

Caro Emerald va susține anul viitor un nou concert la București. Artista de origine olandeză va cânta la Sala Palatului pe 28 februarie, la 6 ani de la primul ei concert în România.
Caro Emerald

Caro Emerald

Urmărește-ne pe

Caro Emerald a debutat în 2009, cu celebra piesă “Back it Up”. Primul ei disc, ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, a ajuns rapid în playlistul radio-urilor europene, single-ul “A Night Like This” asigurându-i prezența în clasamentele muzicale internaționale. Albumul s-a vândut în peste 1.5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, distincție oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală.

Cel de-al doilea album, intitulat ”The Shocking Miss Emerald”, a apărut în 2013 și a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

Caro Emerald a devenit rapid un nume foarte ușor de reperat, în special datorită identității sale muzicale foarte specifice: un mix irezistibil de sonorități retro, grooving jazz și cinematic tango, care readuc în prezent epoca de aur a Hollywood-ului.

În primăvara acestui an a fost lansat EP-ul ”Emerald Island”. Acesta denumește și noul turneu al artistei, ce va avea oprire la București pe 28 februarie 2018.

Prețuri bilete la concertul Caro Emerald din 2018:

  • 85.5 lei + comision de vânzare,
  • 130.5 lei + comision de vânzare,
  • 166.5 lei + comision de vânzare,
  • 202.5 lei + comision de vânzare,
  • 247.5 lei + comision de vânzare.

*Biletele vor fi puse în vânzare mâine, 28 iulie. 

Caro Emerald a mai concertat la București în 2012. Artista a fost unul dintre headlinerii festivalului B’ESTFEST.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Caro Emerald
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Drake și-a tatuat pe braț chipul lui Lil Wayne

Pentru a-și arăta admirația pentru mentorul său, Lil Wayne, Drake și-a făcut un nou tatuaj cu chipul lui.

Închide