Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Cabron a lansat albumul "Lupu’DPM"

Cabron a lansat un nou album, intitulat ”Lupu’ DPM”. Conform artistului, noul disc este un material muzical curajos, la care lucrează de mai mulți ani.
Cabron

Cabron

Lupu’DPM” cuprinde 14 piese si 4 bonus track-uri în care Cabron își exprimă trăirile și atitudinea față de aspecte politice, sociale, sau de viață, în general. Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming și de download.

"Am așteptat destul de mult ziua asta. ”Lupu’DPM” este un album la care lucrez de mult, cu povești care vreau să fie ascultate și luate așa cum sunt, un album în care am încercat să mă exprim cât mai liber, fără să mă cenzurez doar de dragul de a primi difuzări pe radio sau TV și a respecta niște reguli inutile. Un exemplu bun este piesa “Bombele” pe care am lansat-o săptămâna trecută. Mi-au tot zis unii, alții că n-ar fi bine să folosesc cuvântul „țigani”. Nu înțeleg de ce nu avem voie să spunem "țigani" dacă așa s-a spus mereu și așa își spun și ei! Decât să ne prefacem că-i respectăm numindu-i într-un fel mai pretențios, mai bine am avea grijă ce vorbim despre ei, că la capitolul ăsta cei mai mulți dintre noi greșesc. Sunt prietenii mei și îmi exprim sentimentele față de ei zi de zi la modul real și autentic. Trebuie să spun că este doar începutul unei perioade de intensă exprimare muzicală pentru mine, deoarece lucrez deja la următorul material pe care vreau să-l lansez curând", declară Cabron.

Cabron - ”Lupu’DPM” (copertă album)

Cabron - ”Lupu’DPM” (copertă album)

Cabron a lansat săptămâna trecută single-ul ”Bombele”, o piesă-manifest, pe care artistul „a aruncat-o” pe piață într-o formă necenzurată, din dorința de a spune lucrurilor așa cum li s-a spus mereu.

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Și-a început cariera în 1999, când a înființat, împreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arată-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley și Guess Who, „Vocea ta” cu Voltaj, sau „La masa mea” feat. Ștefan Bănică.

Citește mai multe despre Cabron
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Linkin Park, într-o scrisoare deschisă pentru Chester: "Ne-ai unit și ne-ai învățat să fim mai umani"

Membrii trupei Linkin Park își iau rămas bun de la Chester Bennington printr-o scrisoare deschisă, încărcată de emoție. Mesajul formației...

Închide