Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ascultă noul single The Darkness, "All the Pretty Girls", preview pentru noul album al trupei - AUDIO

The Darkness, un nume reprezentativ pentru rock and roll-ul modernizat din epoca glam a revenit cu un single proaspăt, "All the Pretty Girls". Acesta este un extras de pe viitorul album, "Pinewood Smile", care debutează pe 6 octombrie.
Single The Darkness All the Pretty Girls

Single The Darkness All the Pretty Girls │ FOTO: The Darkness

Ar fi trebuit să îi auzim pe britanici la festivalul "Rock the City", împreună cu Bullet for My Valentine, dar evenimentul a fost anulat din păcate. Revenind la piesa nouă, "All the Pretty Girls" începe cu o chitară distorsionată şi un bas care promite un ritm irezistibil pentru headbanging, dar şi dans. Vocea lui Justin Hawkins nu s-a schimbat deloc de la începutul mileniului, atunci când debuta trupa.

Melodia cea nouă este optimistă şi plină de energie, genul de cântec pe care îl cântă vocalul plin de zâmbete largi spre fanele din public. Falsetto-ul lui Hawkins şi chiar urlete de lup adaugă elemente de inedit acestei creaţii. De-a lungul anilor The Darkness a luat pauze lungi între materialele sale, fiind acum la al cincilea LP.

Grupul a pregătit un documentar de altfel despre evoluţia sa muzicală. Filmul soseşte în anul 2018 şi este finanţat pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Pentru 2017 The Darkness pregăteşte un turneu, care îi va aduce în diferite ţări europene în octombrie, noiembrie şi decembrie.

Activi din 2000 până în 2006 şi cu o pauză până în 2011, muzicienii au dat lovitura cu albumul "Permission to Land" în 2003 şi giganticul hit "I Believe In a Thing Called Love". The Darkness ne-au vizitat în iunie, în cadrul unui concert organizat la Timişoara.

Citește mai multe despre The Darkness
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marilyn Manson a cântat în premieră noi piese de pe albumul viitor în Budapesta - Video

Marilyn Manson a fost criptic cu noul său album, încă de când l-a anunţat toamna trecută. Cunoscut iniţial ca "Say10"...

Închide