Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single The Darkness, "All the Pretty Girls", preview pentru noul album al trupei - AUDIO

The Darkness, un nume reprezentativ pentru rock and roll-ul modernizat din epoca glam a revenit cu un single proaspăt, "All the Pretty Girls". Acesta este un extras de pe viitorul album, "Pinewood Smile", care debutează pe 6 octombrie.

Publicat

pe

Single The Darkness All the Pretty Girls
Single The Darkness All the Pretty Girls │ FOTO: The Darkness

Ar fi trebuit să îi auzim pe britanici la festivalul "Rock the City", împreună cu Bullet for My Valentine, dar evenimentul a fost anulat din păcate. Revenind la piesa nouă, "All the Pretty Girls" începe cu o chitară distorsionată şi un bas care promite un ritm irezistibil pentru headbanging, dar şi dans. Vocea lui Justin Hawkins nu s-a schimbat deloc de la începutul mileniului, atunci când debuta trupa.

Melodia cea nouă este optimistă şi plină de energie, genul de cântec pe care îl cântă vocalul plin de zâmbete largi spre fanele din public. Falsetto-ul lui Hawkins şi chiar urlete de lup adaugă elemente de inedit acestei creaţii. De-a lungul anilor The Darkness a luat pauze lungi între materialele sale, fiind acum la al cincilea LP.

Grupul a pregătit un documentar de altfel despre evoluţia sa muzicală. Filmul soseşte în anul 2018 şi este finanţat pe platforma de crowdfunding Indiegogo. Pentru 2017 The Darkness pregăteşte un turneu, care îi va aduce în diferite ţări europene în octombrie, noiembrie şi decembrie.

Activi din 2000 până în 2006 şi cu o pauză până în 2011, muzicienii au dat lovitura cu albumul "Permission to Land" în 2003 şi giganticul hit "I Believe In a Thing Called Love". The Darkness ne-au vizitat în iunie, în cadrul unui concert organizat la Timişoara.

Comentează

Trending