Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Nine Inch Nails "Less Than", preview pentru noul EP - AUDIO

Cei de la Nine Inch Nails erau aşteptaţi să ne ofere o trilogie de EP-uri în această perioadă, după cum au promis de altfel. În această săptămână au confirmat că al doilea EP din serie, "Add Violence" va debuta săptămâna viitoare. Materialul primeşte un preview sub forma piesei "Less Than", pe care o puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Coperta EP Nine Inch Nails Add Violence
Coperta EP Nine Inch Nails Add Violence │ FOTO: Nine Inch Nails

Trent Reznor and co au apărut recent în serialul Twin Peaks, în probabil cel mai ciudat episod difuzat vreodată pe TV. Muzicienii au cântat piesa "She's Gone Away", îmbrăcaţi ca nişte gotheri autentici. "Less Than" revine la percuţia NIN de la începutul anilor 90 şi are sintetizatoare care parcă împing trupa spre synth pop. Chitara rămâne totuşi industrială, iar vocea lui Trent e neschimbată.

"Add Violence" va include 5 piese şi a fost descris ca un EP ce face formaţia "mai accesibilă şi în acelaşi timp mai impenetrabilă". Soseşte pe 21 iulie, aceeaşi dată când şi Lana Del Rey îşi va lansa noul disc. Motivul pentru care colecţia de piese vine acum este pentru a le face disponibile pentru reprezentaţiile live de la festivalurile verii.

Grupul va apărea la FYF Fest în Los Angeles pe 23 iulie şi apoi la câteva concerte în New York şi Chicago. Trebuie spus că Nine Inch Nails îl include acum full time şi pe Atticus Ross, cu care Trent Reznor a colaborat la multiple coloane sonore. Ultimul release al trupei a fost începutul trilogiei de EP-uri, "Not the Actual Events", care a sosit în decembrie anul trecut.

Nu avem încă o dată de lansare pentru al treilea material, dar mă aştept să îl vedem până la final de an. Grupul a promis "un antidot la muzică pop actuală". Aşa arată tracklistul pentru "Add Violence":

1. Less Than
2. The Lovers
3. This Isn't the Place
4. Not Anymore
5. The Background World

Comentează

Trending