Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Nine Inch Nails "Less Than", preview pentru noul EP - AUDIO

Cei de la Nine Inch Nails erau aşteptaţi să ne ofere o trilogie de EP-uri în această perioadă, după cum au promis de altfel. În această săptămână au confirmat că al doilea EP din serie, "Add Violence" va debuta săptămâna viitoare. Materialul primeşte un preview sub forma piesei "Less Than", pe care o puteţi asculta mai jos.

Publicat

pe

Coperta EP Nine Inch Nails Add Violence
Coperta EP Nine Inch Nails Add Violence │ FOTO: Nine Inch Nails

Trent Reznor and co au apărut recent în serialul Twin Peaks, în probabil cel mai ciudat episod difuzat vreodată pe TV. Muzicienii au cântat piesa "She's Gone Away", îmbrăcaţi ca nişte gotheri autentici. "Less Than" revine la percuţia NIN de la începutul anilor 90 şi are sintetizatoare care parcă împing trupa spre synth pop. Chitara rămâne totuşi industrială, iar vocea lui Trent e neschimbată.

"Add Violence" va include 5 piese şi a fost descris ca un EP ce face formaţia "mai accesibilă şi în acelaşi timp mai impenetrabilă". Soseşte pe 21 iulie, aceeaşi dată când şi Lana Del Rey îşi va lansa noul disc. Motivul pentru care colecţia de piese vine acum este pentru a le face disponibile pentru reprezentaţiile live de la festivalurile verii.

Grupul va apărea la FYF Fest în Los Angeles pe 23 iulie şi apoi la câteva concerte în New York şi Chicago. Trebuie spus că Nine Inch Nails îl include acum full time şi pe Atticus Ross, cu care Trent Reznor a colaborat la multiple coloane sonore. Ultimul release al trupei a fost începutul trilogiei de EP-uri, "Not the Actual Events", care a sosit în decembrie anul trecut.

Nu avem încă o dată de lansare pentru al treilea material, dar mă aştept să îl vedem până la final de an. Grupul a promis "un antidot la muzică pop actuală". Aşa arată tracklistul pentru "Add Violence":

1. Less Than
2. The Lovers
3. This Isn't the Place
4. Not Anymore
5. The Background World

Comentează

Lifestyle

Nine Inch Nails colaborează cu Dr. Martens pentru o ediție limitată de încălțăminte

Trupa Nine Inch Nails și brandul de modă alternativă Dr. Martens au făcut echipă pentru o ediție specială de pantofi și bocanci. Mai multe detalii și foto în articol.

Publicat

pe

Trent Reznor & Atticus Ross (NIN) într-un interviu pentru GQ
Trent Reznor & Atticus Ross (NIN) într-un interviu pentru GQ │ FOTO: captură YouTube / GQ

Inspirată de albumul "The Downward Spiral", lansat de Nine Inch Nails în 1994, colecția de încălțăminte încorporează elemente din artwork-ul discului care se împletesc armonios cu stilul caracteristic al brandului Dr. Martens.

"Această colaborare are atât de mult sens. Nu doar pentru că am văzut numeroși fani purtând Dr. Martens la concertele NIN de-a lungul anilor (inclusiv eu), ci și pentru că NIN și Dr. Martens sunt cunoscuți pentru faptul că resping convențiile și așteptările în favoarea inovației, și au capacitatea de a transcende genuri și stiluri într-un mod unic. Scopul a fost mereu acela de a face ca această colecție să fie cât mai Nine Inch Nails posibil și cred că prin colaborarea strânsă cu echipa de la Dr. Martens am reușit acest lucru", a transmis John Crawford, director de creație al trupei Nine Inch Nails.

Trei dintre cele patru modele noi de încălțăminte sunt disponibile de achiziționare începând de astăzi, 19 iulie, pe site-ului Dr. Martens. Un model special de cizme 1490 nu va putea fi cumpărat de publicul larg, ci va fi dăruit celor mai înfocați susținători ai trupei. Nu au fost însă dezvăluite mai multe detalii în acest sens.

Din punct de vedere muzica, membrii trupei, Trent Reznor și Atticus Ross, au făcut aluzii la o tranșă de muzică nouă semnată Nine Inch Nails, dezvăluind că sunt încântați să înceapă următorul album. De asemenea, au tachinat alte câteva proiecte ca parte a unei noi case de producție / companie de comunicare pe care au lansat-o. Printre acestea se numără o emisiune TV cu creatorul "The Bear", Christopher Storer, un film cu regizorul Mike Flanagan, o linie de îmbrăcăminte numită Memory Fades și o colaborare cu Epic Games care implică ecosistemul UEFN pe care Epic l-a construit în jurul lui Fortnite.

Citește în continuare

Trending