Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Ascultă noua piesă Garbage, "No Horses", cu mesaj post apocaliptic - AUDIO

După un excelent album lansat anul trecut, Garbage ne prezintă un single nou, cu mesaj post apocaliptic, "No Horses". Shirley Manson & co ne invită să ne imaginăm o lume fără cai, fără poliţie şi fără legi. Puteţi asculta melodia mai jos.
Single Garbage No Horses

Single Garbage No Horses (foto: Garbage)

Trupa se află în acest moment în turneu cu Blondie şi profită de această ocazie pentru a cânta live melodii de pe ultimul LP. Turneul a debutat pe 5 iulie şi a inclus reprezentaţii ale lui "No Horses". Noul single combină elemente de rock alternativ, cu EDM şi voci în surdină, pentru un peisaj sonic cu adevărat înfricoşător. Spre final această creaţie devine mai liniştită şi se încheie cu o şoaptă a solistei, un "shhh" care aminteşte de Iggy Pop în "China Girl".

Toate profiturile generate de downloadurile piesei vor ajunge la Crucea Roşie. Shirley Manson, una dintre cele mai reputate soliste britanice a descris noul release astfel:

Este o melodie deloc în stilul clasic Garbage. Conduceam maşina prin ţinuturile scoţiene rurale anul trecut şi priveam câmpiile pline de cai, gândindu-mă ce se va întâmpla cu ei atunci când nu vom mai avea nevoie de cai. Atunci când nu mai sunt animale funcţionale, ce se va întâmpla cu caii?

Astfel piesa este un exerciţiu de imaginaţie pentru un viitor în care autorităţile distrug tot ce nu le generează cantităţi mari de bani.

Producătorul şi toboşarul Butch Vig a declarat că "Horses" a luat naştere la un jam session. Ulterior Shirley Manson a decis să îi adauge câteva influenţe de Patti Smith şi câteva sample-uri în buclă. Luna trecută s-a împlinit un an de când a debutat "Strange Little Birds", cel mai nou LP Garbage, considerat unul dintre cele mai bune release-uri din cariera trupei.

La peste 20 de ani de la înfiinţarea sa, Garbage continua să fie edgy şi cool, dar cu mesaje mai mature în piese.

Citește mai multe despre GarbageShirley Manson
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single London Grammar, "Non Believer" - AUDIO

London Grammar a lansat o piesă nouă, intitulată "Non Believer". Melodia este extrasă de pe albumul ”Truth Is a Beautiful...

Închide