Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie Wolf Alice, "Don't Delete the Kisses", piesă visătoare cu elemente synthpop - AUDIO

Wolf Alice îşi prezintă măiestria artistică multifaţetată cu o nouă piesă, intitulată "Don't Delete the Kisses". Spre deosebire de furiousul imn punk de acum două săptămâni, acum ascultăm o melodie visătoare, cu puternice elemente synthpop.

Publicat

pe

Album art Wolf Alice Visions of Life
Album art Wolf Alice Visions of Life │ FOTO: Wolf Alice

Acesta este al doilea single extras de pe albumul cel nou "Visions of Life", anunţat luna trecută. Prima piesă de pe acest disc a fost furibunda "Yuk Foo", cu ţipete feminine şi o energie debordantă. De această dată, în "Don't Delete the Kisses" revenim la vibe-ul piesei "Silk", care a făcut senzaţie prin potrivirea perfectă în scenele din "Trainspotting 2".

Single-ul cel nou pare genul de ecou care îţi răsună în urechi după o noapte de party. Cu o percuţie discretă şi cuvinte şoptite la microfon, intercalate cu vocalize curate, Wolf Alice rămâne cea mai proaspătă trupă britanică a momentului. Şoaptele cu ecou ale solistei Ellie Roswell devin poetice spre mijlocul acestei piese. Au trecut 2 ani de la primul album al acestui grup londonez, "My Love is Cool".

Colecţia de cântece alternative rock a fost nominalizată la un premiul Mercury Music ediţia 2015. Publicaţia "The Guardian" a numit de altfel acest material drept albumul anului 2015. Acum Wolf Alice pregăteşte o serie de concerte în SUA, debutând în Chicago şi încheindu-se în San Bernardino. Toamna îi va aduce pe muzicieni înapoi în Marea Britanie, dar şi în alte părţi ale Europei.

Albumul "Visions of Life" va avea 12 piese şi va fi lansat oficial pe 29 septembrie.

Comentează

Trending