Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua melodie a lui Steve Aoki "Lit", colaborare cu Gucci Mane şi T-Pain - AUDIO

În vreme ce îl aşteptăm pe Steve Aoki să mixeze la UNTOLD 2017, artistul e ocupat cu lansarea unui nou single, numit "Lit". Piesa este o colaborare cu Gucci Mane şi T-Pain şi provine de pe albumul "Kolony" al celebrului DJ.

Publicat

pe

Coperta album Steve Aoki Kolony
Coperta album Steve Aoki Kolony │ FOTO: Steve Aoki

Plină de drop-uri care l-ar face mândru şi pe Borgore, "Lit" e genul de melodie care merită inclusă pe coloana sonoră a filmului "Suicide Squad". Steve Aoki nu s-a ferit să împrumute drop-uri de dubstep în piesele sale EDM, ţinându-se totuşi departe de mixajele vocale inedite ale lui Skrillex. Pe lângă Gucci Mane şi T-Pain, noua piesă aduce şi contribuţia lui Yellow Claw.

Este o piesă de vară şi petrecere, iar rapperii cântă despre femei, bani şi chiar despre flexarea muşchilor în cluburi. Spre final se ajunge de la basul "murdar" de dubstep aproape de un techno furios. Într-un interviu recent cu Billboard Steve Aoki a detaliat modul în care Gucci şi T-Pain au adus extra energie în această creaţie. "Lit" vine după colaborările lui Steve cu DVBBS şi 2 Chainz pe piesa "Without U", dar şi featuring-uri cu Migos şi Lil Yachty.

Albumul "Kolony" debutează pe 21 iulie şi mai aduce colaborări cu Lil Uzi Vert, Mase şi Wale. Întreg LP-ul este plin de contribuţii ale artiştilor hip-hop, cu un instrumental EDM puternic pe fundal. Înregistrările au fost realizate în Los Angeles, în studioul lui Aoki şi a durat 2 ani ca melodiile să fie finalizate.

DJ-ul a apreciat mult colaborarea cu 2 Chainz în special, declarând că îl consideră o legendă în rândul rapperilor şi nu numai.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 3 august 2017

UNTOLD Festival 2017

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending