Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Alice Cooper își dorește un album Hollywood Vampires cu piese originale

Alice Cooper a discutat în cadrul unui interviu despre viitorul trupei Hollywood Vampires. Conform vocalistului, formația va reveni pe scenă în 2018, existând planuri și pentru înregistrarea unui album cu piese originale.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După lansarea unui album de cover-uri și un turneu ce i-au adus anul trecut și la București, ”vampirii de la Hollywood” vor reveni anul viitor pe scenă cu compoziții proprii. Așa își dorește, cel puțin, Alice Cooper, acesta dezvăluind pentru Wror că are planuri mari cu Johnny și Joe pentru 2018. Anul viitor va fi dedicat proiectului Hollywood Vampires, până atunci urmând să se încheie și actualul său turneu, în care promovează albumul ”Paranormal

"Vampirii vor reveni pe scenă în 2018. Johnny (Depp) lucrează la 5 filme anul ăsta, ca să-și poată elibera agenda pentru anul viitor, și să poată merge în turneu. Joe Perry are treabă cu Aerosmith, iar eu termin turneul în decembrie, așa că vom porni la drum la începutul lui 2018, probabil în martie, sau ceva de genul ăsta."

Alice Cooper își dorește și înregistrarea unui nou album Hollywood Vampires.

"Trebuie să mai facem un album. Trebuie să mai tragem un album, dar care să nu mai fie cu cover-uri. Va avea doar piese originale."

Primul disc al grupului a fost lansat în septembrie 2015 și a inclus cover-uri după piese rock clasice și două piese originale. Pe album apar, ca invitați, și Paul McCartney, Dave Grohl, Slash și Brian Johnson.

Trupa Hollywood Vampires a susținut primul concert în România pe 6 iunie 2016. Formația a cântat la Romexpo alături de basistul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N’Roses. La eveniment au participat în jur de 8000 de oameni, preponderent rockeri, dar și fani ai lui Johnny Depp. (Vezi poze și citește impresii de la concert.)

Trending