Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Adrian Despot îl înlocuiește pe Marius Moga la Vocea României

Adrian Despot a fost confirmat în juriul celui de-al 7-lea sezon Vocea României. Solistul trupei Vița de Vie îl va înlocui pe Marius Moga, devenind astfel coleg de platou cu Tudor Chirilă, Smiley și Loredana.

Adrian Despot - Concert aniversar Vița de Vie - 20 de ani la Arenele Romane pe 20 februarie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Adrian Despot se alătură din toamnă juriului Vocea României 2017. Recomandat de experiența sa ca muzician, dar și de cele 3 sezoane în care a jurizat la Megastar (2006 - 2008), solistul Vița de Vie intră în echipa unui nou show de talente.

”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune și mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din țară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artiști, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei și să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât și mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i privește pe noii colegi, Loredana, Smiley și Tudor, ne cunoaștem de ani buni, toți trei sunt adevărați profesioniști și sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aștept să începem! ”, a declarat Adrian Despot.

Marius Moga părăsește juriul Vocea României pentru a-și concentra atenția asupra dezvoltării unor proiecte noi în cadrul DeMoga Music. Producătorul își dorește să deschidă studiouri locale de producție, în orașe ca Alba Iulia, Cluj-Napoca, Timișoara, Iaşi, Galaţi şi Târgu Mureş. Acesta plănuiește, de asemenea, lansarea unei platforme de promovare a tinerelor talente - DeMoga Young Music, urmând să rămână și în juriul Vocea României Junior.

"Le urez mult succes colegilor mei de la Vocea României şi bun venit lui Adrian Despot! Vă mulţumesc pentru toate momentele memorabile din cei şase ani şi să fie un sezon plin de voci bune şi concurenţi carismatici!", a declarat Marius Moga.

Tudor Chirilă îi urează bun venit lui Adi Despot

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă

La scurtă vreme de la anunțul oficial privind noul antrenor din juriul Vocea României, Tudor Chirilă i-a transmis lui Adi un mesaj călduros de bun venit.

”Mulțumesc pentru toate momentele mișto, Marius Moga! Și nu au fost puține! :)) Bun venit, Adi Despot. Se pare că Vocea are șanse și mai mari să fie rock anul ăsta! :)”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Vocea României va ajunge în toamnă la cel de-al 7-lea sezon. În cei 6 ani de emisie, Loredana și Smiley rămân singurii membri neschimbați ai juriului.

Citește mai multe despre Adrian DespotLoredana GrozaMarius MogaSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran pregăteşte un film biografic în stil "8 Mile" al lui Eminem

Popularitatea lui Ed Sheeran a explodat în ultimul an, artistul ajungând pe noi culmi odată cu lansarea albumului "Divide". Deşi...

Închide