Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

The XX lansează 3 noi melodii pentru varianta deluxe a albumului "I See You"; Ascultă-le aici - AUDIO

The XX au lansat cu mult hype în acest an albumul "I See You", primit excelent de public şi critici. Deşi au trecut doar 5 luni de la debutul său, avem deja şi o versiune deluxe digitală proaspăt sosită a LP-ului, care aduce ca bonus 3 piese noi. Toate pot fi ascultate mai jos.
The XX I See You Deluxe

The XX I See You Deluxe (foto: The XX)

E vorba despre "Brave for You (Marfa Demo Version)", "Naive" şi "Seasons Run". Debutul a venit fix în momentul când trupa cânta în deschiderea celor de la Radiohead pe scena de la festivalul Glastonbury. "I See You" este discul cu numărul 3 al grupului, iar cele 3 melodii noi se aflau doar pe varianta boxset a albumului, deci acum debutează în format digital.

Dintre cele 3 piese, "Brave For You (Marfa Demo Version)" a primit şi un videoclip, care îi prezintă pe cei de la The XX cântând la chitară acustică şi o colecţie din arhiva lor personală video. Această variantă a cântecului este mai scurtă deca cea originală şi vocea lui Romy Croft se aude mai clar, în lipsa unui instrumental complex. Piesa "Naive" foloseşte un sample din melodia "Doing It Wrong" a lui Drake, de pe albumul său din 2011, "Take Care".

Muzicienii au lansat în 2017 un filmul de scurt metraj despre rezidenţa lor la Brixton Academy în Londra timp de o săptămână întreagă. Trio-ul britanic a avut turnee în Europa şi America de Nord în această primăvară şi va mai avea gig-uri la diferite festivaluri celebre în această vară. "I See You" a debutat pe locul întâi în topurile din Marea Britanie şi pe locul 2 în Billboard 200.

Cu 10 piese incluse, acest disc a fost înregistrat între martie 2014 şi august 2016 la studiouri din New York, Los Angeles, Londra şi chiar Reykjavik. Grupul a concertat în România în anul 2013, fiind headliner la Summer Well.

Citește mai multe despre The xx
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui Drake, "Signs", piesă cu puternice influenţe dancehall - AUDIO

Drake a lansat deja un album în acest an, dar asta nu îl opreşte să prezinte noi single-uri separat de...

Închide