Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

The XX lansează 3 noi melodii pentru varianta deluxe a albumului "I See You"; Ascultă-le aici - AUDIO

The XX au lansat cu mult hype în acest an albumul "I See You", primit excelent de public şi critici. Deşi au trecut doar 5 luni de la debutul său, avem deja şi o versiune deluxe digitală proaspăt sosită a LP-ului, care aduce ca bonus 3 piese noi. Toate pot fi ascultate mai jos.

Publicat

pe

The XX I See You Deluxe
The XX I See You Deluxe │ FOTO: The XX

E vorba despre "Brave for You (Marfa Demo Version)", "Naive" şi "Seasons Run". Debutul a venit fix în momentul când trupa cânta în deschiderea celor de la Radiohead pe scena de la festivalul Glastonbury. "I See You" este discul cu numărul 3 al grupului, iar cele 3 melodii noi se aflau doar pe varianta boxset a albumului, deci acum debutează în format digital.

Dintre cele 3 piese, "Brave For You (Marfa Demo Version)" a primit şi un videoclip, care îi prezintă pe cei de la The XX cântând la chitară acustică şi o colecţie din arhiva lor personală video. Această variantă a cântecului este mai scurtă deca cea originală şi vocea lui Romy Croft se aude mai clar, în lipsa unui instrumental complex. Piesa "Naive" foloseşte un sample din melodia "Doing It Wrong" a lui Drake, de pe albumul său din 2011, "Take Care".

Muzicienii au lansat în 2017 un filmul de scurt metraj despre rezidenţa lor la Brixton Academy în Londra timp de o săptămână întreagă. Trio-ul britanic a avut turnee în Europa şi America de Nord în această primăvară şi va mai avea gig-uri la diferite festivaluri celebre în această vară. "I See You" a debutat pe locul întâi în topurile din Marea Britanie şi pe locul 2 în Billboard 200.

Cu 10 piese incluse, acest disc a fost înregistrat între martie 2014 şi august 2016 la studiouri din New York, Los Angeles, Londra şi chiar Reykjavik. Grupul a concertat în România în anul 2013, fiind headliner la Summer Well.

Comentează

Trending