Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Wolf Alice lansează single-ul "Yuk Foo", plin de furie şi energie - AUDIO

Wolf Alice tocmai au anunţat un nou album şi au lansat un single plin de energie, numit "Yuk Foo". O piesă scurtă, de puţin peste 2 minute, aceasta creaţie furibundă aminteşte de vremurile bune ale punk-ului, abordate acum în post-punk.
Single Wolf Alice Yuk Foo

Single Wolf Alice Yuk Foo (foto: Wolf Alice)

"Yuk Foo" a avut premiera la emisiunea lui Annie Mac de la BBC Radio 1. Vocea este în acelaşi timp senzuală şi agresivă, cu ţipete încadrate de un instrumental frenetic ca în vremurile bune ale Queens of the Stone Age. E un imn al nepăsării, care s-ar regăsi lejer pe un setlist Kittie sau Pussy Riot. Single-ul este îndrăzneţ, non-comercial şi se pretează la multe replay-uri.

Melodia se încheie cu vocalize haotice ale solistei, fiind cu siguranţă memorabilă până vine albumul cel nou pe 29 septembrie. LP-ul se va numi "Visions Of a Life" şi va fi urmat de un turneu intens în noiembrie, cu concerte odată la 2-3 zile în Marea Britanie. Britanicii de la Wolf Alice au făcut senzaţie în 2015 cu albumul "My Love Is Cool", pentru care au fost nominalizaţi la Grammy şi Brit Awards.

Pentru un disc de debut materialul a avut un succes uriaş, piesele britanicilor fiind incluse în cele mai la modă filme şi seriale de pe Netflix sau HBO. I-am auzit în "Mr. Robot", în "Trainspotting 2", dar şi în "13 Reasons Why". Noul material este produs de către Justin Meldal-Johnsen, cunoscut pentru colaborarea cu Paramore pe ultimele 2 release-uri. Despre "Yuk Foo" solista Ellie Roswell afirmă că e o melodie deschisă la interpretări.

Pentru unele persoane poate fi despre frustrări, dar pentru muziciană e despre experienţa de a fi o femeie tânără. În iulie Wolf Alice vor cânta în SUA, apoi vor reveni în Europa şi UK pentru marile festivaluri. Sunt şanse să iasă cu mosh pit dacă e cântată live nouă piesă.

Citește mai multe despre Wolf Alice
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie The Killers, "Run For Cover", cântată în premieră live - AUDIO

The Killers şi-au surprins plăcut fanii, prin anunţul unui nou single, "The Man". Acesta va debuta vineri, dar până atunci...

Închide