Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Wolf Alice lansează single-ul "Yuk Foo", plin de furie şi energie - AUDIO

Wolf Alice tocmai au anunţat un nou album şi au lansat un single plin de energie, numit "Yuk Foo". O piesă scurtă, de puţin peste 2 minute, aceasta creaţie furibundă aminteşte de vremurile bune ale punk-ului, abordate acum în post-punk.

Publicat

pe

Single Wolf Alice Yuk Foo
Single Wolf Alice Yuk Foo │ FOTO: Wolf Alice

"Yuk Foo" a avut premiera la emisiunea lui Annie Mac de la BBC Radio 1. Vocea este în acelaşi timp senzuală şi agresivă, cu ţipete încadrate de un instrumental frenetic ca în vremurile bune ale Queens of the Stone Age. E un imn al nepăsării, care s-ar regăsi lejer pe un setlist Kittie sau Pussy Riot. Single-ul este îndrăzneţ, non-comercial şi se pretează la multe replay-uri.

Melodia se încheie cu vocalize haotice ale solistei, fiind cu siguranţă memorabilă până vine albumul cel nou pe 29 septembrie. LP-ul se va numi "Visions Of a Life" şi va fi urmat de un turneu intens în noiembrie, cu concerte odată la 2-3 zile în Marea Britanie. Britanicii de la Wolf Alice au făcut senzaţie în 2015 cu albumul "My Love Is Cool", pentru care au fost nominalizaţi la Grammy şi Brit Awards.

Pentru un disc de debut materialul a avut un succes uriaş, piesele britanicilor fiind incluse în cele mai la modă filme şi seriale de pe Netflix sau HBO. I-am auzit în "Mr. Robot", în "Trainspotting 2", dar şi în "13 Reasons Why". Noul material este produs de către Justin Meldal-Johnsen, cunoscut pentru colaborarea cu Paramore pe ultimele 2 release-uri. Despre "Yuk Foo" solista Ellie Roswell afirmă că e o melodie deschisă la interpretări.

Pentru unele persoane poate fi despre frustrări, dar pentru muziciană e despre experienţa de a fi o femeie tânără. În iulie Wolf Alice vor cânta în SUA, apoi vor reveni în Europa şi UK pentru marile festivaluri. Sunt şanse să iasă cu mosh pit dacă e cântată live nouă piesă.

Trending