Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

S-au pus în vânzare biletele la concertul Sting de la Cluj-Napoca - VEZI PREȚURI

Concertul lui Sting de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca din 17 octombrie 2017 face parte din turneul de promovare a ultimul album, 57th & 9th. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 146 și 823 de lei.

Publicat

pe

Sting
Sting

Cu o activitate concertistică impresionantă, având la activ numeroase albume și câștigând premii și distincții atât în perioada The Police, cât și în timpul carierei solo, Sting este unul dintre cei mai apreciați artiști ai lumii. Revine în România, însă de data aceasta, Cluj-Napoca va fi gazda show-ului său electrizant.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album de studio - 57th & 9th . Turneul a inclus până acum 50 de orașe din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicală internațională.

57th & 9th este albumul cu numărul 12 și primul proiect pop/rock lansat după mai bine de zece ani. A apărut pe 11 noiembrie 2016 și cuprinde 10 piese ce surprind diversele stiluri compoziționale ce îl caracterizează pe cântăreț. Materialul discografic a fost înregistrat în doar câteva săptămâni împreună cu vechii colaboratori ai lui Sting: Dominic Miller (chitară) și Vinnie Colaiuta (tobe), alături de bateristul Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns'n'Roses), chitaristul Lyle Workman și backins vocals asigurat de trupa The Last Bandoleros.

La acest eveniment, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), și acordeonistul Percy Cardona. De asemenea, alături de aceștia, pe scenă va urca un invitat special - Joe Sumner. 

Joe Sumner este liderul trupei rock Fiction Plane. În ultimii cinci ani, s-a concentrat asupra carierei solo, creând piese jucăușe și surprinzătoare folosindu-se doar de vocea sa și de chitară.

Bilete Concert Sting la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Fanii Sting au la dispoziție 6 categorii de bilete din care să aleagă, prețurile variind în funcție de distanța față de scenă:

  • Categoria I, cu loc pe scaune - 467 de lei
  • Categoria II (Golden Circle), în picioare - 346 lei
    cu varianta Categoria II (Golden Circle), în picioare - cu intrare Early Entry - 703 lei
  • Categoria III, cu loc pe scaun - 286 de lei
  • Categoria IV, cu loc pe scaun - 256 de lei
  • Categoria V, cu loc pe scaun - 226 de lei
  • Categoria VI, în picioare - 146 de lei
  • Categoria Hot Seats, cele mai bune locuri din sală - 823 de lei
    Biletele hot seats oferă acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sală, precum și un pachet special ce conține: o legitimație suvenir din partea turneului Sting, un cadou și chiar posibilitatea de a întâlni câțiva dintre membrii echipei lui Sting.
Comentează

Trending