Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Offspring concertează în premieră în România la Rock The City 2017

Trupa californiană The Offspring va fi headliner la cea de-a opta ediție a festivalului Rock The City 2017. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 27 august 2017, iar în program sunt cuprinse și formațiile Bullet For My Valentine, The Darkness și FiRMA.

Publicat

pe

Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh)
Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh) │ FOTO: offspring.com

Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile. A lansat 9 albume de studio și a concertat în peste 1100 de show-uri pe întreg mapamondul. Albumul lansat în 1994, "Smash", rămâne cel mai bine vândut album de până acum, editat sub tutela unui label dependent.

Cele mai cunoscute hituri The Offspring, precum "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)", "The Kids Aren’t Alright" și "You’re Gonna Go Far, Kid", se vor auzi live în premieră în România cu prilejul unei noi ediții Rock The City. Chiar dacă a fost confirmat mai târziu decât în anii anteriori, festivalul nu poate decât îi bucure pe fanii punk rockerilor Dexter Holland (chitară, voce), Greg K. (bas), Kevin "Noodles" Wasserman (chitară) și Pete Parada (tobe). Turneul lor, The Offspring World Tour 2017, a început în martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul are loc la 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: "Ixnay on the Hombre".

Cea de-a opta ediție Rock The City

Festivalul organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment va avea loc pe 27 august 2017, la Arenele Romane. Alături de The Offspring, din program fac parte și trupele: Bullet For My Valentine, The Darkness și Firma. Alte formații românești vor fi anunțate ulterior.

Festivalul își va deschide porțile începand cu ora 16:30, iar prima trupă va concerta de la ora 17:00.

Prețurile biletelor la Rock The City 2017

Biletele pentru festivalul Rock The City 2017  vor fi puse în vânzare pe 8 iunie 2017, ora 9:00. Vor fi disponibile două categorii, cu următoarele prețuri (Normal Circle beneficiază de o promoție Early Bird):

  • Normal Circle:
    • Early Bird: 151,2 lei
    • Preț integral: 194,4 lei
  • Golden Circle - Preț integral: 259,2 lei

Line-up Rock The City 2017

Înființată în 1998 în Țara Galilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusă din Matthew Tuck, Michael Thomas și Michael Paget.
Până în prezent au lansat 5 albume de studio, vânzările ridicându-se la peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, The Darkness a lansat 3 albume de studio și 2 EP, fiind cunoscută pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock și glam metal.
Membrii formației sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins și Frankie Pullain.

Trupa pionier a rock-ului alternativ din România, FiRMA a fost înființată de 2 foști colegi de liceu, care împărtășeau aceeași pasiune: muzica rock. Au lansat 3 albume de studio, precum și 5 videoclipuri pentru piesele: La Orbire (care s-a clasat pe prima poziție in topul MTV România imediat după lansare), Nimeni, Important, Te Paște și Baby Is Crying. Este prima trupă românească nominalizată la secțiunea internațională a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe (2007), ajungând printre cele 3 finaliste și surclasându-i pe Sunrise Avenue și The Klaxons.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

The Offspring a lansat piesa şugubeaţă "We Never Have Sex Anymore" - AUDIO

The Offspring a lansat o piesă trăznită şi şugubeaţă la început de aprilie 2021, "We Never Have Sex Anymore", imnul cuplurilor izolate în pandemie. Punk rockerii din California ne oferă al doilea single de pe noul album, "Let the Bad Times Roll". Piesa se ascultă în articol, acolo unde avem şi detalii despre LP.

Publicat

pe

The Offspring coperta single Let the Bad Times Roll
The Offspring coperta single Let the Bad Times Roll │ FOTO: The Offspring

"We Never Have Sex Anymore" nu este o piesă punk tipică, infuzând track-ul cu pian şi un tempo mai scăzut decât de obicei. Include şi trompete şi are un aer de muzică ironică de lounge, la final de program. Era o perioadă când Richard Cheese prelua piese metal şi le transforma în muzică lounge şi swing şi fix asta inspiră The Offspring cu acest single. Are şi ceva de Diablo Swing Orchestra, dar departe de abundenţa de instrumente, voci şi influenţe de acolo. E genul de creaţie pe care am aştepta-o de la o trupă la început de carieră, doar că i-ar fi greu să surprindă blazarea unui cuplu de o anumită vârstă.

Acest release este extras de pe viitorul album al trupei californiene, "Let the Bad Times Roll", care va sosi pe 16 aprilie prin Concord Records. Single-ul titular a debutat în martie 2021, iar acest disc vine la 9 ani după "Days Go By", albumul din 2012 al grupului. Cele 12 piese noi au fost produse de Bob Rock, care a lucrat şi la ultimele 2 albume The Offspring. Grupul e compus din solistul Bryan "Dexter" Holland, chitaristul Kevin "Noodles" Wasserman, toboşarul Pete Parada şi noul basist "Todd Morse".

Compoziţia noilor melodiii începuse deja de 5 ani, dar artiştii nu s-au putut sincroniza pentru a le finaliza, decât în ultimii 2 ani. Iată tracklist-ul lui "Let The Bad Times Roll":

1. This Is Not Utopia (2:38)
02. Let The Bad Times Roll (3:18)
03. Behind Your Walls (3:21)
04. Army Of One (3:11)
05. Breaking These Bones (2:46)
06. Coming For You (3:48 )
07. We Never Have Sex Anymore (3:30)
08. În The Hall Of The Mountain King (1:00)
09. The Opioid Diaries (3:01)
10. Hassan Chop (2:20)
11. Gone Away (3:16)
12. Lullaby (1:12)

Iată ce a declarat solistul "Dexter" despre întârzierea lansării albumului:

Speram să avem discul gata probabil cu 5 ani în urmă, dar a durat mai mult să creăm ceva care să simţim că e puternic şi reprezentativ pentru trupă în cea mai bună lumină. Cred că asta e. Trebuia să se simtă ca un album potrivit înainte să îl lansăm. Nu avem un termen limită. Nu aveam nici măcar o casă de discuri, pluteam în eter. A fost o perioadă bună să profităm de trecerea timpului şi să producem albumul potrivit.

Cât despre inspiraţie pentru noul release, acesta este considerat succesor spiritual pentru piesa "Sh*t Is F*cked Up" din 2008, când lucrurile erau teribile în lume, dar iată că se poate mai rău, iar muzica reflectă asta.

Citește în continuare

Muzică nouă

The Offspring lansează piesa "Let The Bad Times Roll" - AUDIO

The Offspring a revenit după 9 ani cu o piesă nouă, "Let The Bad Times Roll", păstrându-şi ironia muşcătoare şi energia punk-rock. Noua piesă ne duce direct la începutul anilor 2000 şi la perioada "Jackass", "American Pie" şi revirimentul punk datorat MTV. Noua piesă se ascultă în articol, unde aflaţi şi detalii despre noul album The Offspring.

Publicat

pe

The Offspring coperta single Let the Bad Times Roll
The Offspring coperta single Let the Bad Times Roll │ FOTO: The Offspring

La aproape un deceniu de la ultimul LP, The Offspring e gata să ne ofere un album nou. Acesta se numeşte "Let the Bad Times Roll" şi va debuta pe 16 aprilie prin Concord Records. Este succesorul lui "Days Go By" din 2021 şi a fost produs de către Bob Rock, care a lucrat cu cei 4 muzicieni şi la ultimele 2 discuri. Actuala componenţă a The Offspring este următoarea:

  • Bryan "Dexter" Holland: voce
  • Kevin "Noodles" Wasserman: chitară
  • Pete Parada: toboşar
  • Todd Morse: basist (nou)

Albumul a fost compus şi înregistrat în ultimii ani în diferite locuri de pe glob, în special în studioul trupei din Huntington Beach, California. E fascinant modul în care noul single trece de la piesă de foc de tabără şi chorusuri fredonabile la riff-uri punk-rock muşcătoare. Când să apuci să faci pogo, revine la partea cu melancolia. Aşa cum indică şi fanii în comentariile de pe YouTube, vocea a fost mixata destul de "în spate" faţă de instrumente şi este îngropată în mixaj.

Piesele de pe album reflectă atmosfera schimbătoare din Statele Unite în ultimii ani. Iată şi tracklist-ul lui "Let The Bad Times Roll":

01. This Is Not Utopia (2:38)
02. Let The Bad Times Roll (3:18)
03. Behind Your Walls (3:21)
04. Army Of One (3:11)
05. Breaking These Bones (2:46)
06. Coming For You (3:48 )
07. We Never Have Sex Anymore (3:30)
08. In The Hall Of The Mountain King (1:00)
09. The Opioid Diaries (3:01)
10. Hassan Chop (2:20)
11. Gone Away (3:16)
12. Lullaby (1:12)

În decembrie 2020 The Offspring a lansat videoclipul oficia al piesei "Christmas (Baby Please Come Home)", cover după o piesă celebră de Crăciun. În aprilie 2020 formaţia a profitat de isteria Tiger King şi a înregistrat un cover după Here Kitty Kitty", melodie popularizată de Joe Exotic în documentarul de pe Netflix.

The Offspring lua naştere în 1984 şi este etalon pentru genul punk rock, skate punk şi pop punk. Este încadrată în curentul California Punk, alături de Green Day, Rancid, Bad Religion, NOFX, Pennywise şi Jawbreaker. Ei au înviat interesul în punk rock în anii 1990 şi 2000. Cu vânzări de peste 40 de milioane de discuri, aceasta este una dintre cele mai de succes trupe punk rock din istorie.

Citește în continuare

Albume noi

The Offspring va lansa un nou album după aproape un deceniu

The Offspring, nume definitoriu pentru stilul de muzică pentru punk-rock a anunţat un nou album după aproape un deceniu de pauză. De-a lungul ultimilor ani au tot existat indicii că ni se pregăteşte ceva, dar în afară de single-uri şi best of-uri nu am primit un LP complet nou. Acum suntem gata de un nou disc.

Publicat

pe

The Offspring Live
The Offspring Live │ FOTO: Captură YouTube

The Offspring a confirmat că al zecelea album al trupei e pe drum. Vestea vine de la solistul Bryan "Dexter" Holland şi chitaristul Kevin "Noodles" Wasserman. Noul album este succesorul lui "Days Go By" din 2012 şi este produs de ctre acelaşi Bob Rock cu care grupul a colaborat şi pe ultimele 2 LP-uri. O scurtă postare pe conturile de social media Offspring oferă indicii:

Vom lansa un disc. E terminat, e finalizat, e gata. Avem piesele, avem titlurile, avem o casă de discuri, un titlu de album, o copertă, artwork şi altele de gen. E gata de pornire. Vom lansa acest material.

Data de lansare e cunoscută de către muzicieni, dar ei nu au dorit să o împărtăşească public încă. Sunt şanse mari să fie în 2021, dar depinde mult de casa de discuri. Ultimele menţiuni despre acest LP veneau în 2019, când Noodles a vorbit cu televiziunea finlandeză Kaaos TV. Pe atunci promitea că "va fi un disc Offspring clasic cu siguranţă". Vom auzi un sound vintage şi ni s-a promis o piesă cu numele de "It Won't Get Better", deja repetată de sute de ori de muzicieni.

Ea s-a auzit pentru prima oară într-un concert din Elveţia al formaţiei, tocmai în 2018. De atunci îl tot cântă la fiecare festival, concert şi live stream. Trupa a fost activă în 2020, lansând chiar în decembrie o neaşteptată melodie de Crăciun. E vorba despre o versiune cover a piesei "Christmas (Baby Please Come Home)", original cântată de Darlene Love, dar acum cu un twist punk-rock. Tot Bob Rock a produs şi acest "colind" şi s-a lăsat şi cu un videoclip oficial amuzant.

În aprilie 2020 The Offspring a profitat de mania documentarului de pe Netflix "Tiger King" pentru a lansa un cover după melodia "Here Kitty Kitty", cântată în serial de The Clinton Johnson Band. Dexter şi Noodles s-au judecat în ultimii ani cu basistul Gregory "Greg K" Kriesel, care nu a mai cântat cu trupa din 2018, dar solicită drepturi asupra denumirii "The Offspring".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending