Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Offspring concertează în premieră în România la Rock The City 2017

Trupa californiană The Offspring va fi headliner la cea de-a opta ediție a festivalului Rock The City 2017. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 27 august 2017, iar în program sunt cuprinse și formațiile Bullet For My Valentine, The Darkness și FiRMA.

Publicat

pe

Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh)
Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh) │ FOTO: offspring.com

Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile. A lansat 9 albume de studio și a concertat în peste 1100 de show-uri pe întreg mapamondul. Albumul lansat în 1994, "Smash", rămâne cel mai bine vândut album de până acum, editat sub tutela unui label dependent.

Cele mai cunoscute hituri The Offspring, precum "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)", "The Kids Aren’t Alright" și "You’re Gonna Go Far, Kid", se vor auzi live în premieră în România cu prilejul unei noi ediții Rock The City. Chiar dacă a fost confirmat mai târziu decât în anii anteriori, festivalul nu poate decât îi bucure pe fanii punk rockerilor Dexter Holland (chitară, voce), Greg K. (bas), Kevin "Noodles" Wasserman (chitară) și Pete Parada (tobe). Turneul lor, The Offspring World Tour 2017, a început în martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul are loc la 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: "Ixnay on the Hombre".

Cea de-a opta ediție Rock The City

Festivalul organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment va avea loc pe 27 august 2017, la Arenele Romane. Alături de The Offspring, din program fac parte și trupele: Bullet For My Valentine, The Darkness și Firma. Alte formații românești vor fi anunțate ulterior.

Festivalul își va deschide porțile începand cu ora 16:30, iar prima trupă va concerta de la ora 17:00.

Prețurile biletelor la Rock The City 2017

Biletele pentru festivalul Rock The City 2017  vor fi puse în vânzare pe 8 iunie 2017, ora 9:00. Vor fi disponibile două categorii, cu următoarele prețuri (Normal Circle beneficiază de o promoție Early Bird):

  • Normal Circle:
    • Early Bird: 151,2 lei
    • Preț integral: 194,4 lei
  • Golden Circle - Preț integral: 259,2 lei

Line-up Rock The City 2017

Înființată în 1998 în Țara Galilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusă din Matthew Tuck, Michael Thomas și Michael Paget.
Până în prezent au lansat 5 albume de studio, vânzările ridicându-se la peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, The Darkness a lansat 3 albume de studio și 2 EP, fiind cunoscută pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock și glam metal.
Membrii formației sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins și Frankie Pullain.

Trupa pionier a rock-ului alternativ din România, FiRMA a fost înființată de 2 foști colegi de liceu, care împărtășeau aceeași pasiune: muzica rock. Au lansat 3 albume de studio, precum și 5 videoclipuri pentru piesele: La Orbire (care s-a clasat pe prima poziție in topul MTV România imediat după lansare), Nimeni, Important, Te Paște și Baby Is Crying. Este prima trupă românească nominalizată la secțiunea internațională a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe (2007), ajungând printre cele 3 finaliste și surclasându-i pe Sunrise Avenue și The Klaxons.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Toboşarul The Offspring susţine că a fost concediat pentru că nu a vrut să facă vaccinul anti Covid

În ultimii ani a devenit un lucru comun ca trupele rock să se "restructureze" brusc, dând afară membri importanţi. Cel mai des a fost vorba despre neînţelegeri legate de bani sau scandaluri de hărţuire sexuală. Un nou scandal apare la orizont la început de august 2021, când toboşarul The Offspring, Pete Parada a fost dat afară din trupă. Artistul susţine că decizia are de-a face cu faptul că a refuzat să se vaccineze contra Covid-19.

Publicat

pe

Pete Parada tobosar The Offspring
Pete Parada tobosar The Offspring │ FOTO: Pete Parada

The Offspring se pregăteşte să plece în turneu pentru a promova noul său album, "Let the Bad Times Roll", dar o va face fără toboşarul Pete Parada. Acesta a fost alături de formaţie timp de 14 ani, iar el declară că a ales să nu facă vaccinul anti Covid-19 deoarece are o afecţiune care nu îi permite să se vaccineze.

Iată declaraţia artistului din social media:

Am nişte veşti grele şi nefericite să vă dau. Ştiu că mulţi prieteni apropiaţi şi membri ai familiei ar fi preferat să audă asta în privat şi îmi cer scuze cu privire la natură publică a dezvăluirii mele, dar nu ştiu cum să am această discuţie în repetate rânduri.

Având în vedere istoricul meu medical personal şi efectele secundare ale acestor vaccinuri, doctorul meu m-a sfătuit să nu îmi fac vaccinul deocamdată. Am avut Covid-19 acum mai bine de un an, a fost un caz uşor pentru mine, deci am încredere că îi voi face faţă din nou, dar nu sunt sigur că mai pot supravieţui unui nou caz de Sindrom Guillain-Barre, pe care îl am din copilărie şi care a evoluat într-un stadiu tot mai rău pe parcursul vieţii.

Din nefericire pentru mine şi familia mea riscurile depăşesc beneficiile. De vreme ce nu pot să îndeplinesc această condiţie, care devine tot mai des o cerinţă în industria muzicală, a fost decis recent că nu e sigur să fiu în studio şi în turneu. Spun asta deoarece nu mă veţi vedea la concertele viitoare. Vreau să îmi spun povestea pentru că toţi cei care au parte de izolarea de a fi lăsaţi în urmă trebuie să ştie că nu sunt complet singuri. Nu am sentimente negative faţă de trupă.

Ei fac ce cred că este mai bine pentru ei, în vreme ce eu fac la fel. Îi doresc întregii familiii Offspring tot ce e mai bine pe măsură ce revine la treabă.

Postarea artistului e mult mai lungă şi insistă pe ideea de a te informa atunci când iei decizia de a te vaccina, mai ales dacă ai un istoric de afecţiuni grave. Pete Parada a indicat şi că se pregăteşte să lanseze un proiect muzical alături de fiica sa. The Offspring îşi va începe turneul pe 8 august în Los Angeles, având o sumedenie de concerte programate pe parcursul anului 2021 şi unele şi pentru 2022.

Printre single-urile lansate de grupul punk de pe noul album se numără "This Is Not Utopia", "We Never Have Sex Anymore" şi "Let The Bad Times Roll". Noul album a sosit la 9 ani distanţă de la ultimul LP, cel din 2012, "Days Go By".

Citește în continuare

Trending