Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Offspring concertează în premieră în România la Rock The City 2017

Trupa californiană The Offspring va fi headliner la cea de-a opta ediție a festivalului Rock The City 2017. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București pe 27 august 2017, iar în program sunt cuprinse și formațiile Bullet For My Valentine, The Darkness și FiRMA.

Publicat

pe

Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh)
Dexter Holland, solistul The Offspring pe 29 iulie 2014 (Summer Nationals Tour, Pittsburgh) │ FOTO: offspring.com

Înființată în 1984 (cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal), The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzari din toate timpurile. A lansat 9 albume de studio și a concertat în peste 1100 de show-uri pe întreg mapamondul. Albumul lansat în 1994, "Smash", rămâne cel mai bine vândut album de până acum, editat sub tutela unui label dependent.

Cele mai cunoscute hituri The Offspring, precum "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ‘Em Separated)", "The Kids Aren’t Alright" și "You’re Gonna Go Far, Kid", se vor auzi live în premieră în România cu prilejul unei noi ediții Rock The City. Chiar dacă a fost confirmat mai târziu decât în anii anteriori, festivalul nu poate decât îi bucure pe fanii punk rockerilor Dexter Holland (chitară, voce), Greg K. (bas), Kevin "Noodles" Wasserman (chitară) și Pete Parada (tobe). Turneul lor, The Offspring World Tour 2017, a început în martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul are loc la 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album: "Ixnay on the Hombre".

Cea de-a opta ediție Rock The City

Festivalul organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment va avea loc pe 27 august 2017, la Arenele Romane. Alături de The Offspring, din program fac parte și trupele: Bullet For My Valentine, The Darkness și Firma. Alte formații românești vor fi anunțate ulterior.

Festivalul își va deschide porțile începand cu ora 16:30, iar prima trupă va concerta de la ora 17:00.

Prețurile biletelor la Rock The City 2017

Biletele pentru festivalul Rock The City 2017  vor fi puse în vânzare pe 8 iunie 2017, ora 9:00. Vor fi disponibile două categorii, cu următoarele prețuri (Normal Circle beneficiază de o promoție Early Bird):

  • Normal Circle:
    • Early Bird: 151,2 lei
    • Preț integral: 194,4 lei
  • Golden Circle - Preț integral: 259,2 lei

Line-up Rock The City 2017

Înființată în 1998 în Țara Galilor, Bullet For My Valentine este una dintre cele mai de succes trupe heavy metal, compusă din Matthew Tuck, Michael Thomas și Michael Paget.
Până în prezent au lansat 5 albume de studio, vânzările ridicându-se la peste 5 milioane de copii în întreaga lume.

Una dintre cele mai bune trupe rock din Anglia, The Darkness a lansat 3 albume de studio și 2 EP, fiind cunoscută pentru stilul abordat de heavy metal, glam rock și glam metal.
Membrii formației sunt Justin Hawkins, Ed Graham, Dan Hawkins și Frankie Pullain.

Trupa pionier a rock-ului alternativ din România, FiRMA a fost înființată de 2 foști colegi de liceu, care împărtășeau aceeași pasiune: muzica rock. Au lansat 3 albume de studio, precum și 5 videoclipuri pentru piesele: La Orbire (care s-a clasat pe prima poziție in topul MTV România imediat după lansare), Nimeni, Important, Te Paște și Baby Is Crying. Este prima trupă românească nominalizată la secțiunea internațională a MTV European Music Awards, pentru New Sound of Europe (2007), ajungând printre cele 3 finaliste și surclasându-i pe Sunrise Avenue și The Klaxons.

Trending