Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Nine Inch Nails apar în Twin Peaks cântând piesa "She's Gone Away" - VIDEO

De departe cel mai ciudat serial TV al momentului este "Twin Peaks", o creaţie marca David Lynch. Majoritatea episoadelor din serie se încheie cu un număr muzical şi am văzut deja muzicieni ca The Chromatics, Sharon Van Etten şi mai nou Nine Inch Nails apărând în serial. Formaţia lui Trent Reznor a avut un număr unic, pe care îl vedeţi mai jos.
Videoclip Nine Inch Nails Twin Peaks She's Gone Away

Videoclip Nine Inch Nails Twin Peaks She's Gone Away (foto: David Lynch)

Nine Inch Nails au cântat piesa "She's Gone Away" la barul Bang Bang, unde au avut loc şi celelalte reprezentaţii ale artiştilor din Twin Peaks. David Lynch a ales personal toţi muzicienii şi ştiam deja că Trent Reznor va avea cel puţin un cameo în serial. Şi Marilyn Manson e pe listă, dar şi cei de la The Veils, care tocmai au avut concert la noi. Lynch a preferat totuşi să se axeze pe muzicieni mai puţin cunoscuţi şi pe nume indie.

Majoritatea sunt trupe ale căror videoclipuri le-a regizat chiar el, sau pur şi simplu grupuri care îi plac regizorului. Este prima oară când auzim o reprezentaţie "live" a melodiei "She's Gone Away" de pe ultimul EP al trupei. Pentru această apariţie specială muzicienii s-au îmbrăcat în piele şi etalează un aer goth. Cu distors-uri din plin, mănuşi din piele şi ochelari de soare, grupul e perfect pentru atmosfera sumbră din episodul cel mai ciudat din serie până acum.

Nu e prima oară când Trent Reznor şi David Lynch colaborează, ei lucrând şi la coloana sonoră a legendarului film "Lost Highway" în 1997. Lynch a întors favoarea, regizând clipul "Came Back Haunted" al NIN în 2013.

Între timp muzicienii pregătesc un nou EP, care face parte dintr-o trilogie pornită la finalul anului trecut. Urmează o serie de concerte după o pauză de 3 ani, care vor aduce trupa la festivalurile verii din Los Angeles şi New York.

Citește mai multe despre Nine Inch Nails
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Lorde a debutat în fruntea topului Billboard 200

”Melodrama”, cel de-al doilea album de studio Lorde, a debutat în fruntea topului american Billboard 200. Discul conține piese compuse...

Închide