Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Nine Inch Nails apar în Twin Peaks cântând piesa "She's Gone Away" - VIDEO

De departe cel mai ciudat serial TV al momentului este "Twin Peaks", o creaţie marca David Lynch. Majoritatea episoadelor din serie se încheie cu un număr muzical şi am văzut deja muzicieni ca The Chromatics, Sharon Van Etten şi mai nou Nine Inch Nails apărând în serial. Formaţia lui Trent Reznor a avut un număr unic, pe care îl vedeţi mai jos.
Videoclip Nine Inch Nails Twin Peaks She's Gone Away

Videoclip Nine Inch Nails Twin Peaks She's Gone Away │ FOTO: David Lynch

Nine Inch Nails au cântat piesa "She's Gone Away" la barul Bang Bang, unde au avut loc şi celelalte reprezentaţii ale artiştilor din Twin Peaks. David Lynch a ales personal toţi muzicienii şi ştiam deja că Trent Reznor va avea cel puţin un cameo în serial. Şi Marilyn Manson e pe listă, dar şi cei de la The Veils, care tocmai au avut concert la noi. Lynch a preferat totuşi să se axeze pe muzicieni mai puţin cunoscuţi şi pe nume indie.

Majoritatea sunt trupe ale căror videoclipuri le-a regizat chiar el, sau pur şi simplu grupuri care îi plac regizorului. Este prima oară când auzim o reprezentaţie "live" a melodiei "She's Gone Away" de pe ultimul EP al trupei. Pentru această apariţie specială muzicienii s-au îmbrăcat în piele şi etalează un aer goth. Cu distors-uri din plin, mănuşi din piele şi ochelari de soare, grupul e perfect pentru atmosfera sumbră din episodul cel mai ciudat din serie până acum.

Nu e prima oară când Trent Reznor şi David Lynch colaborează, ei lucrând şi la coloana sonoră a legendarului film "Lost Highway" în 1997. Lynch a întors favoarea, regizând clipul "Came Back Haunted" al NIN în 2013.

Între timp muzicienii pregătesc un nou EP, care face parte dintr-o trilogie pornită la finalul anului trecut. Urmează o serie de concerte după o pauză de 3 ani, care vor aduce trupa la festivalurile verii din Los Angeles şi New York.

Citește mai multe despre Nine Inch Nails
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Lorde a debutat în fruntea topului Billboard 200

”Melodrama”, cel de-al doilea album de studio Lorde, a debutat în fruntea topului american Billboard 200. Discul conține piese compuse...

Închide