BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Micul pianist, Fabiani, va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli

Fabiani Prcsina, copilul-minune al pianului, va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli, într-un duet excepțional ce va avea loc în Piața Constituției pe 22 iunie.

Fabiani Prcsina la Next Star

Cu o poveste de viață care înmoaie inimile tuturor celor care o descoperă, Fabiani Prcsina este un adolescent în vârstă de 13 ani pentru care pianul a devenit marea sa pasiune.

Crescut în Petroșani, rămas orfan la o vârstă fragedă, Fabiani a decis că destinul său este de a deveni un mare pianist, ceea ce, în timp, s-a realizat. Zecile de premii la concursuri naționale și internaționale i-au validat munca și i-au deschis drumul spre succes.

Anul acesta, o nouă reprezentație la care micul pianist a visat dintotdeauna o să completeze paleta largă de reușite muzicale - va urca pe scenă alături de marele și îndrăgitul tenor, Andrea Bocelli. Admirația pe care Fabian o nutrește pentru Andrea Bocelli nu se rezumă doar la calitățile vocale și la muzica minunată, ci și la forța și felul prin care a reușit în viață în ciuda unui destin crud.

Nici cu Fabian viața nu a fost mai prietenoasă. L-a privat de iubirea și de susținerea mamei într-un mod tragic. Băiatul, însă, s-a descurcat și a încercat să umple golul lăsat de pierderea mamei cu iubirea pentru pian. Pasiunea și dragostea pentru muzică îl vor urca pe scenă, pe 22 iunie, la București, într-un duet al inimilor, un duet pe una din piesele lui Elvis Presley.

Cele două concerte de la București, din Piața Constituției de pe 22 iunie și din Cluj Arena de pe 25 iunie vor fi adevărate spectacole cu invitați speciali printre care se numără maestrul Gheorghe Zamfir. Acompaniați de Corul și Orchestra Operei Naționale din București și Cluj, Andrea Bocelli și invitații săi vor crea, cu siguranță, momente de neuitat.

Citește mai multe despre Andrea BocelliGheorghe Zamfir
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Offspring concertează în premieră în România la Rock The City 2017

Trupa californiană The Offspring va fi headliner la cea de-a opta ediție a festivalului Rock The City 2017. Evenimentul va...

Închide