Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Micul pianist, Fabiani, va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli

Fabiani Prcsina, copilul-minune al pianului, va urca pe scenă alături de Andrea Bocelli, într-un duet excepțional ce va avea loc în Piața Constituției pe 22 iunie.

Fabiani Prcsina la Next Star

Cu o poveste de viață care înmoaie inimile tuturor celor care o descoperă, Fabiani Prcsina este un adolescent în vârstă de 13 ani pentru care pianul a devenit marea sa pasiune.

Crescut în Petroșani, rămas orfan la o vârstă fragedă, Fabiani a decis că destinul său este de a deveni un mare pianist, ceea ce, în timp, s-a realizat. Zecile de premii la concursuri naționale și internaționale i-au validat munca și i-au deschis drumul spre succes.

Anul acesta, o nouă reprezentație la care micul pianist a visat dintotdeauna o să completeze paleta largă de reușite muzicale - va urca pe scenă alături de marele și îndrăgitul tenor, Andrea Bocelli. Admirația pe care Fabian o nutrește pentru Andrea Bocelli nu se rezumă doar la calitățile vocale și la muzica minunată, ci și la forța și felul prin care a reușit în viață în ciuda unui destin crud.

Nici cu Fabian viața nu a fost mai prietenoasă. L-a privat de iubirea și de susținerea mamei într-un mod tragic. Băiatul, însă, s-a descurcat și a încercat să umple golul lăsat de pierderea mamei cu iubirea pentru pian. Pasiunea și dragostea pentru muzică îl vor urca pe scenă, pe 22 iunie, la București, într-un duet al inimilor, un duet pe una din piesele lui Elvis Presley.

Cele două concerte de la București, din Piața Constituției de pe 22 iunie și din Cluj Arena de pe 25 iunie vor fi adevărate spectacole cu invitați speciali printre care se numără maestrul Gheorghe Zamfir. Acompaniați de Corul și Orchestra Operei Naționale din București și Cluj, Andrea Bocelli și invitații săi vor crea, cu siguranță, momente de neuitat.

Citește mai multe despre Andrea BocelliGheorghe Zamfir
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Offspring concertează în premieră în România la Rock The City 2017

Trupa californiană The Offspring va fi headliner la cea de-a opta ediție a festivalului Rock The City 2017. Evenimentul va...

Închide