Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

La Familia prezintă single-ul "Mama m-a făcut de piatră", featuring cu Alex Muşat - AUDIO

La Familia tocmai a lansat al cincilea single de pe noul album, "Codul Bunelor Maniere". Noua piesă se numeşte "Mama m-a făcut de piatră" şi este un featuring cu Alex Muşat. Băieţii se pregătesc între timp de mega concertul de mâine, organizat în Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Publicat

pe

Single La Familia Alex Musat Mama M-a Facut de Piatra
Single La Familia Alex Musat Mama M-a Facut de Piatra │ FOTO: La Familia

"Mama m-a făcut de piatră" este o piesă produsă de către Mahia Beldo în studiourile Scandalos Music. A fost mixată şi masterizată de Likeminded (Tyler Mehlenbech & Rappy). Single-ul are un negativ complex, cu multe scratch-uri şi solo-uri de chitară electrică. Spune povesta La Familia şi felul în care a inspirat generaţii întregi de copii şi adolescenţi trupa.

Sălăjan, Balta Albă sunt reprezentate în acesta piesă, iar Puya îşi cere ironic "scuze" pentru banii făcuţi de mic din muzică. Refrenul ne aduce vocalize ale lui Alex Muşat, alternate cu versul "Mama m-a făcut de piatră", perfect aşezat peste chitară şi bas. Noul album "Codul Bunelor Maniere" aduce colaborări cu Guz şi Jianu, dar şi cu Connect-R.

Debutează pe 9 iunie în cadrul unui concert aniversar al trupei din Parcul IOR (Insula Artelor). Petrecerea "Sălăjan Style" începe la ora 14:00 şi va dura aproximativ 10 ore. Multiple evenimente sunt incluse, printre care şi mixaje DJ, concursuri de open mic şi grafitti. Pe scenă vor urca CIA, Jianu, Stres, Samurai România, Zeze şi Faust.

Sişu şi Puya au decis să aniverseze 20 de ani de activitate şi 10 ani de când au câştigat în instanţă numele "La Familia" cu acest concert. Trupa lua naştere în 1996, având o ascensiune rapidă, mai ales la final de ani 90. Băieţii s-au axat pe cariere solo în ultimii 11 ani şi acum s-au reunit spre bucuria fanilor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 9 iunie 2017

La Familia

Loc
Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR)
Comentează

Trending