Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Haim, "Little of Your Love" - AUDIO

Haim a lansat cel de-al treilea single de pe albumul ”Something to Tell You”. Noua piesă a grupului se numește "Want You Back" și poate fi ascultată online.

Publicat

pe

Haim
Haim

După single-urile ”Right Now” și "Want You Back", surorile Haim continuă promovarea albumului ”Something to Tell You” lansând piesa "Little of Your Love". Melodia poate fi descărcată automat de către cei care au precomandat noul disc, programat pentru lasare pe 7 iulie 2017.

LP-ul ”Something to Tell You” este cel de-al doilea material discografic al trupei Haim și conține 11 piese, ale căror subînțelesuri nu le sunt încă complet deslușite nici măcar celor 3 surori.

”Dacă mă simt într-un fel și începem să compunem, nu înțeleg în totalitate sentimentele mele până când nu termin piesa și o împărteșesc lumii. Așa s-a întâmplat și cu ultimul album. Cred că o să-ncep să-mi dau seama ce semnificație au multe dintre piese în următoarele două luni, aproximativ”, a declarat Danielle Haim într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Tracklist ”Something to Tell You” - Haim:

  1. "Want You Back"
  2. "Nothing's Wrong"
  3. "Little of Your Love"
  4. "Ready for You"
  5. "Something to Tell You"
  6. "You Never Knew"
  7. "Kept Me Crying"
  8. "Found It in Silence"
  9. "Walking Away"
  10. "Right Now"
  11. "Night So Long"

AUDIO: Haim - "Little of Your Love"

Haim este formată din Este Haim (voce, bas), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. După 5 ani în care au cântat în cluburile din orașul natal și din împrejurimi, Haim a lansat pe 12 octombrie 2012 single-ul de debut, intitulat "Forever". Cel de-al doilea single, "Don’t Save Me" a urcat în UK Singles Chart până pe poziția 32, Tom Howard de la NME acordând un review pozitiv piesei: "Cel mai bun lucru la trupa Haim este că piesele pe care le compun sunt 100%  lipsite de bullshit". Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor de la Haim puteţi citi un articol din rubrica JOINewArtist.

Trending