BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Golan cântă în deschiderea concertului Kings of Leon din Capitală

După ce am aflat că artista americană LP (Laura Pergolizzi) va cânta în deschiderea concertului Kings of Leon din Bucureşti, azi descoperim încă un nume pentru deschidere. E vorba despre formaţia autohtonă Golan, care va reprezenta România, pe 17 iunie la Arena Naţională.
Golan canta in deschiderea Kings of Leon

Golan canta in deschiderea Kings of Leon (foto: PR)

La mijlocul primei luni a verii ne vizitează pentru prima oară Kings of Leon, cu un concert din cadrul turneului "Walls". Porţile stadionului se vor deschide la ora 17:30, iar Golan vor intra primii pe scenă, urmaţi de LP şi Kings of Leon. Trupa Golan este activă din anul 2013, remarcându-se printr-un sound electronic rar întâlnit la noi.

După un an de activitate grupul primea premiul revistei "Sunete" la categoria "Best Electro". Golan debuta internaţional în anul 2015, în cadrul festivalului Open'er din Polonia. În 2017 au bifat prima lansare de album, "Intro", cu un concert la Arenele Romane. Urmează luni ocupate, astfel că pe lângă deschiderea pentru Kings of Leon sunt programate concerte în toată Europa, inclusiv Paris sau Moscova.

Grupul îi are în componenţă pe Alexandru Burcea, Mihai Ristea şi Ernesto. Cei 3 includ în muzica electronică influenţe jazz şi chiar de muzică clasică, plus percuţii exotice.

Kings of Leon au lansat recent un videoclip care concentra trilogia de clipuri extrase de pe "Walls", pentru a spune o poveste demnă de Twin Peaks. Ultimul lor album a ajuns pe locul 1 întâi în Billboard 200 şi este al şaptelea din carieră. Îi aşteptăm la Bucureşti să cânte melodii de pe ultimul disc, dar şi hituri precum "Sex on Fire".

Bilete Concert Kings of Leon la Arena Națională

  • VIP - 500 lei
  • Categoria 1 - 230 lei
  • Categoria 2  - 180 lei
  • Categoria 3 - 160 lei
  • Categoria 4 - 110 lei - SOLD OUT
  • Categoria 5 - 95 lei
  • Golden (gazon) - 285 lei
  • Gazon - 190 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre GolanKings of Leon
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua melodie a lui DJ Khaled şi Drake, "To the Max", cu un negativ inedit - AUDIO

Prolificul producător DJ Khaled se pregăteşte de lansarea noului său album, pe 23 iunie. Materialul e anticipat de noul single...

Închide