Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

David Guetta şi Justin Bieber prezintă melodia "2U" într-un clip lip sync cu fotomodele Victoria's Secret

După o perioadă de teasing, Justin Bieber şi David Guetta au lansat melodia "2U". Cei doi postaseră pe reţelele de socializare în ultimele zile diferite propuneri de fotomodele care să joace într-un clip pentru această piesă. Ce a ieşit vedeţi mai jos.
Single Justin Bieber David Guetta 2U

Single Justin Bieber David Guetta 2U │ FOTO: Justin Bieber David Guetta

Acesta nu este un videoclip oficial pentru "2U", ci doar un "lip sync" al noului single cu fotomodele Victoria's Secret. Acestea se perindă pe ecran pe fundaluri alb-negru şi color. Le vedem mâncând hamburgeri, purtând ţinute lejere şi la modă, defilând în faţa camerelor. Piesa are un crescendo şi un drop spre final, sincronizat cu dansuri lascive şi rotiri ale fetelor.

Clipul lip sync a strâns în nici 24 de ore peste 1.4 milioane de vizualizări şi ar putea fi hitul începutului de vară. Având o structură simplă şi o voce destul de curată a lui Bieber, melodia se pretează la multe remixuri ulterioare. Justin Bieber a bifat o piesă numărul 1 în topuri prim colaborarea cu DJ Khaled "I'm the one". A făcut senzaţie şi prin remixul la viralul "Despacito" al lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee. Şi asta deşi a uitat versurile piesei atunci când a încercat să o cânte live.

David Guetta a declarat următoarele despre colaborarea cu starul pop canadian:

Justin are o voce unică şi am mult respect pentru talentul său, dar şi pentru alegerile sale. Şi-a asumat riscuri reinventându-se într-un mod creativ uimitor. Sunt foarte mândru să împart o melodie cu el. Simt că "2U" este o combinaţie de emoţie şi energie cu o melodie uriaşă şi sunete revoluţionare.

Guetta a descris piesa ca o melodie romantică, afirmând şi că scopul a fost creeze emoţie şi să dea energie publicului în acelaşi timp.

Clipul le include pe supermodelele Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Romee Strijd, Elsa Hosk, Sara Sampaio şi Martha Hunt. Ne-a fost promis şi un videoclip oficial pentru acest single.

Citește mai multe despre David GuettaJustin Bieber
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La Familia prezintă single-ul "Mama m-a făcut de piatră", featuring cu Alex Muşat - AUDIO

La Familia tocmai a lansat al cincilea single de pe noul album, "Codul Bunelor Maniere". Noua piesă se numeşte "Mama...

Închide