Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

David Guetta şi Justin Bieber prezintă melodia "2U" într-un clip lip sync cu fotomodele Victoria's Secret

După o perioadă de teasing, Justin Bieber şi David Guetta au lansat melodia "2U". Cei doi postaseră pe reţelele de socializare în ultimele zile diferite propuneri de fotomodele care să joace într-un clip pentru această piesă. Ce a ieşit vedeţi mai jos.
Single Justin Bieber David Guetta 2U

Single Justin Bieber David Guetta 2U (foto: Justin Bieber David Guetta)

Acesta nu este un videoclip oficial pentru "2U", ci doar un "lip sync" al noului single cu fotomodele Victoria's Secret. Acestea se perindă pe ecran pe fundaluri alb-negru şi color. Le vedem mâncând hamburgeri, purtând ţinute lejere şi la modă, defilând în faţa camerelor. Piesa are un crescendo şi un drop spre final, sincronizat cu dansuri lascive şi rotiri ale fetelor.

Clipul lip sync a strâns în nici 24 de ore peste 1.4 milioane de vizualizări şi ar putea fi hitul începutului de vară. Având o structură simplă şi o voce destul de curată a lui Bieber, melodia se pretează la multe remixuri ulterioare. Justin Bieber a bifat o piesă numărul 1 în topuri prim colaborarea cu DJ Khaled "I'm the one". A făcut senzaţie şi prin remixul la viralul "Despacito" al lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee. Şi asta deşi a uitat versurile piesei atunci când a încercat să o cânte live.

David Guetta a declarat următoarele despre colaborarea cu starul pop canadian:

Justin are o voce unică şi am mult respect pentru talentul său, dar şi pentru alegerile sale. Şi-a asumat riscuri reinventându-se într-un mod creativ uimitor. Sunt foarte mândru să împart o melodie cu el. Simt că "2U" este o combinaţie de emoţie şi energie cu o melodie uriaşă şi sunete revoluţionare.

Guetta a descris piesa ca o melodie romantică, afirmând şi că scopul a fost creeze emoţie şi să dea energie publicului în acelaşi timp.

Clipul le include pe supermodelele Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Romee Strijd, Elsa Hosk, Sara Sampaio şi Martha Hunt. Ne-a fost promis şi un videoclip oficial pentru acest single.

Citește mai multe despre David GuettaJustin Bieber
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single La Familia Alex Musat Mama M-a Facut de Piatra
La Familia prezintă single-ul "Mama m-a făcut de piatră", featuring cu Alex Muşat - AUDIO

La Familia tocmai a lansat al cincilea single de pe noul album, "Codul Bunelor Maniere". Noua piesă se numeşte "Mama...

Închide