Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

David Guetta şi Justin Bieber prezintă melodia "2U" într-un clip lip sync cu fotomodele Victoria's Secret

După o perioadă de teasing, Justin Bieber şi David Guetta au lansat melodia "2U". Cei doi postaseră pe reţelele de socializare în ultimele zile diferite propuneri de fotomodele care să joace într-un clip pentru această piesă. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Publicat

pe

Single Justin Bieber David Guetta 2U
Single Justin Bieber David Guetta 2U │ FOTO: Justin Bieber David Guetta

Acesta nu este un videoclip oficial pentru "2U", ci doar un "lip sync" al noului single cu fotomodele Victoria's Secret. Acestea se perindă pe ecran pe fundaluri alb-negru şi color. Le vedem mâncând hamburgeri, purtând ţinute lejere şi la modă, defilând în faţa camerelor. Piesa are un crescendo şi un drop spre final, sincronizat cu dansuri lascive şi rotiri ale fetelor.

Clipul lip sync a strâns în nici 24 de ore peste 1.4 milioane de vizualizări şi ar putea fi hitul începutului de vară. Având o structură simplă şi o voce destul de curată a lui Bieber, melodia se pretează la multe remixuri ulterioare. Justin Bieber a bifat o piesă numărul 1 în topuri prim colaborarea cu DJ Khaled "I'm the one". A făcut senzaţie şi prin remixul la viralul "Despacito" al lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee. Şi asta deşi a uitat versurile piesei atunci când a încercat să o cânte live.

David Guetta a declarat următoarele despre colaborarea cu starul pop canadian:

Justin are o voce unică şi am mult respect pentru talentul său, dar şi pentru alegerile sale. Şi-a asumat riscuri reinventându-se într-un mod creativ uimitor. Sunt foarte mândru să împart o melodie cu el. Simt că "2U" este o combinaţie de emoţie şi energie cu o melodie uriaşă şi sunete revoluţionare.

Guetta a descris piesa ca o melodie romantică, afirmând şi că scopul a fost creeze emoţie şi să dea energie publicului în acelaşi timp.

Clipul le include pe supermodelele Jasmine Tookes, Stella Maxwell, Romee Strijd, Elsa Hosk, Sara Sampaio şi Martha Hunt. Ne-a fost promis şi un videoclip oficial pentru acest single.

Comentează

Industria muzicala

David Guetta și OneRepublic au reînviat succesul piesei "Dragostea din tei" - VIDEO

DJ-ul David Guetta, în colaborare cu trupa OneRepublic, a lansat melodia "I Don't Wanna Wait", care include refrenul piesei "Dragostea din tei".

Publicat

pe

David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait
David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait │ FOTO: captură YouTube / David Guetta

Piesa lansată de David Guetta în colaborare cu OneRepublic marchează aniversarea a 20 de ani de la triumful internațional al piesei originale "Dragostea din tei". Dan Bălan, autorul hitului "Dragostea din tei", nu a fost inițial de acord să permită utilizarea melodiei sale de către David Guetta. Artistul a avut anumite rezerve, dorind ca piesa să fie ajustată conform viziunii sale artistice.

"Am permis acordul după ce s-au făcut câteva modificări în producție care, după părerea mea, trebuiau făcute pentru ca piesa să capete mai multă energie", a declarat Dan Bălan.

Între anii 2004-2005, "Dragostea din tei" a devenit un fenomen, fiind inclusă de revista Rolling Stone în top 50 cele mai vândute piese din toate timpurile, alături de nume legendare precum The Beatles, Queen, Michael Jackson și Nirvana. Melodia a ocupat locul întâi în clasamentele din 32 de țări timp de 16 săptămâni, un succes rar întâlnit în istoria muzicii pop.

În Franța, de exemplu, chart-ul Billboard a listat simultan cinci versiuni ale piesei "Dragostea din tei" în top 20, evidențiind un fenomen fără precedent în industria muzicală mondială. Varianta originală a trupei O-Zone s-a clasat pe primul loc, urmată de cover-ul trupei Haiducii pe locul doi, iar alte trei cover-uri ale aceleiași piese, interpretate în limba franceză, au ocupat, de asemenea, poziții în același top 20. Pentru autorul original al piesei, acest lucru ar fi însemnat că a scris simultan 5 hituri.

Au urmat numeroase versiuni în diverse limbi care au atins prima poziție în clasamentele țărilor de origine. De exemplu, varianta braziliană "Festa no Ape", interpretată în portugheză, a ajuns numărul 1 în Brazilia, fiind urmată de sute de adaptări în peste 35 de limbi străine.

Melodia a fost selectată pentru coloana sonoră a mai multor producții de la Hollywood, inclusiv în filme precum "Happy Feet", "Chicken Little" sau drama "It's Only the End of the World" al lui Xavier Dolan, distins cu Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în anul 2016.

Succesul a continuat cu piesa "Live Your Life", unde Rihanna și T.I. au preluat refrenul "Dragostea din tei". Această colaborare i-a adus lui Dan Bălan o nominalizare la premiile Grammy, marcând o premieră pentru un artist din țara sa. "Live Your Life" a ocupat, de asemenea, prima poziție în Billboard-ul american, menținându-se în top timp de 6 săptămâni. Această versiune a fost inclusă și în mai multe filme de la Hollywood, cum ar fi "Hangover" sau "The Mitchells vs. The Machines".

David Guetta & OneRepublic - I Don't Wanna Wait

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending