Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces

Andrea Bocelli va susține anul acesta două concerte în România. Pe 22 iunie, tenorul va urca pe scena amenajată în Piața Constituției din București, iar pe 25 iunie va concerta pe stadionul Cluj - Arena. Pentru o bună desfășurare a evenimentelor, organizatorii au cumunicat programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Andrea Bocelli
Andrea Bocelli

Programul concertelor Andrea Bocelli de la București și Cluj

Concertul din București va începe la ora 20:00, iar accesul se va permite începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertății, atât intrarea dinspre Parcul Izvor, cât și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Concertul din incinta stadionului Cluj – Arena din Cluj Napoca, de pe 25 iunie, va începe tot la ora 20:00, iar accesul se va face începând cu ora 18:00.

Spectatorii vor fi ghidati de stewarzi către zona și locurile specificate pe bilete. Concertul va începe cu promptitudine la orele menționate, astfel încât organizatorii solicită publicului să aloce suficient timp pentru drum, parcare, acces și orice alte activitati ce premerg participării la spectacol.

Important:

  • Din respect pentru artiștii de pe scenă, dar și pentru oamenii prezenți la spectacol, accesul va fi permis doar până la ora 19:45. În cazul în care veți ajunge mai tarziu de ora stabilita, accesul vi se va permite doar pe parcursul pauzelor. Neprezentarea la timp în scopul intrării în locație nu oferă drept la rambursarea biletului sau la prezența la o reprezentație ulterioară.
  • Biletul achiziționat pentru aceste concerte permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona și doresc să reintre, vor fi nevoiți să achiziționeze un nou bilet.

Accesul la concerte

Acces VIP:

  • Accesul persoanelor din categoria VIP se va realiza prin aceleași puncte de acces, însă vor fi porți dedicate exclusiv acestora. De asemenea, menționăm că aceștia vor beneficia de o zona de lounge special dedicată secțiunii VIP, unde se vor servi cocktail-uri non-alcoolice și se vor oferi alte mici “atenții” din partea organizatorilor.

Acces presă:

  • Accesul persoanelor din presa se va realiza prin aceleași puncte de acces, fiind prevăzute porți de acces special dedicate acestora. Pentru a beneficia de acreditările pentru fotograf sau redactor, aceștia trebuie să prezinte legitimațiile de presă și buletinul în original.

Accesul copiilor:

  • Accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani este gratuit, împreuna cu însoțitorul plătitor de bilet, cu condiția ca aceștia să ocupe același loc cu însoțitorul. Cei care depășesc vârstă de 7 ani vor plăti bilet de intrare.

Accesul persoanelor cu handicap:

  • Biletele persoanelor cu handicap se vor ridica de la casa de bilete de la locatie.

NU este permis accesul cu:

  • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),
  • bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve,
  • artificii, lasere,
  • bannere susţinute de beţe,
  • spray-uri,
  • scaune,
  • arme, obiecte contondente, lanţuri,
  • băuturi sau mâncare,
  • animale de companie,
  • rucsacuri, bagaje voluminoase,
  • umbrele (în caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie)

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toţi cei care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

Bar și puncte medicale

  • În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.
  • Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.

Cele două concerte de la București, din Piața Constituției de pe 22 iunie și din Cluj Arena de pe 25 iunie vor fi adevărate spectacole cu invitați speciali printre care se numără maestrul Gheorghe Zamfir. Acompaniați de Corul și Orchestra Operei Naționale din București și Cluj, Andrea Bocelli și invitații săi vor crea, cu siguranță, momente de neuitat.

Comentează

Trending