Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces

Andrea Bocelli va susține anul acesta două concerte în România. Pe 22 iunie, tenorul va urca pe scena amenajată în Piața Constituției din București, iar pe 25 iunie va concerta pe stadionul Cluj - Arena. Pentru o bună desfășurare a evenimentelor, organizatorii au cumunicat programul și regulile de acces.

Publicat

pe

Andrea Bocelli
Andrea Bocelli

Programul concertelor Andrea Bocelli de la București și Cluj

Concertul din București va începe la ora 20:00, iar accesul se va permite începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertății, atât intrarea dinspre Parcul Izvor, cât și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Concertul din incinta stadionului Cluj – Arena din Cluj Napoca, de pe 25 iunie, va începe tot la ora 20:00, iar accesul se va face începând cu ora 18:00.

Spectatorii vor fi ghidati de stewarzi către zona și locurile specificate pe bilete. Concertul va începe cu promptitudine la orele menționate, astfel încât organizatorii solicită publicului să aloce suficient timp pentru drum, parcare, acces și orice alte activitati ce premerg participării la spectacol.

Important:

 • Din respect pentru artiștii de pe scenă, dar și pentru oamenii prezenți la spectacol, accesul va fi permis doar până la ora 19:45. În cazul în care veți ajunge mai tarziu de ora stabilita, accesul vi se va permite doar pe parcursul pauzelor. Neprezentarea la timp în scopul intrării în locație nu oferă drept la rambursarea biletului sau la prezența la o reprezentație ulterioară.
 • Biletul achiziționat pentru aceste concerte permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona și doresc să reintre, vor fi nevoiți să achiziționeze un nou bilet.

Accesul la concerte

Acces VIP:

 • Accesul persoanelor din categoria VIP se va realiza prin aceleași puncte de acces, însă vor fi porți dedicate exclusiv acestora. De asemenea, menționăm că aceștia vor beneficia de o zona de lounge special dedicată secțiunii VIP, unde se vor servi cocktail-uri non-alcoolice și se vor oferi alte mici “atenții” din partea organizatorilor.

Acces presă:

 • Accesul persoanelor din presa se va realiza prin aceleași puncte de acces, fiind prevăzute porți de acces special dedicate acestora. Pentru a beneficia de acreditările pentru fotograf sau redactor, aceștia trebuie să prezinte legitimațiile de presă și buletinul în original.

Accesul copiilor:

 • Accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani este gratuit, împreuna cu însoțitorul plătitor de bilet, cu condiția ca aceștia să ocupe același loc cu însoțitorul. Cei care depășesc vârstă de 7 ani vor plăti bilet de intrare.

Accesul persoanelor cu handicap:

 • Biletele persoanelor cu handicap se vor ridica de la casa de bilete de la locatie.

NU este permis accesul cu:

 • sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),
 • bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve,
 • artificii, lasere,
 • bannere susţinute de beţe,
 • spray-uri,
 • scaune,
 • arme, obiecte contondente, lanţuri,
 • băuturi sau mâncare,
 • animale de companie,
 • rucsacuri, bagaje voluminoase,
 • umbrele (în caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie)

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toţi cei care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

Bar și puncte medicale

 • În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.
 • Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.

Cele două concerte de la București, din Piața Constituției de pe 22 iunie și din Cluj Arena de pe 25 iunie vor fi adevărate spectacole cu invitați speciali printre care se numără maestrul Gheorghe Zamfir. Acompaniați de Corul și Orchestra Operei Naționale din București și Cluj, Andrea Bocelli și invitații săi vor crea, cu siguranță, momente de neuitat.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Andrea Bocelli a deschis festivitatea EURO 2020, cu un moment înălţător - VIDEO

Pe 11 iunie a debutat campionatul EURO 2020, printr-o festivitate specială organizată pe stadionul Olimpico din Roma. Înainte de meciul inaugural dintre Italia şi Turcia a avut loc un spectacol grandios, încununat cu o reprezentaţie a lui Andrea Bocelli, dar şi un moment special ce a implicat o hologramă cu Bono şi un număr muzical al lui Martin Garrix. Puteţi admira momentele speciale în articol.

Publicat

pe

Andrea Bocelli canta in deschiderea EURO 2020
Andrea Bocelli canta in deschiderea EURO 2020 │ FOTO: UEFA.tv www.youtube.com

Ceremonia transmisă pe PRO TV a debutat cu o fanfară italiană şi mingi uriaşe reprezentând steagurile naţionalelor participante la EURO 2020. Am avut şi numere de acrobaţie demne de Cirque du Soleil, cu acrobaţii ridicaţi la mulţi zeci de metri în aer. A fost şi o iluzie optică 3D şi efecte pirotehnice în abundenţă. Momentul muzical al tenorului Andrea Bocelli începe la minutul 7:20 în clipul de mai jos, cu un "Nessun Dorma" care îţi provoacă fiori. Artistul în vârstă de 62 de ani a încântat cei 16.000 de fani prezenţi pe Stadio Olimpico şi milioanele de privitori de acasă.

Nu e prima oară când "Nessun Dorma" e asociat unui campionat de fotbal, BBC folosind melodia ca piesă tematică pentru a transmite Cupa Mondială din 1990.

Andrea Bocelli a lansat în mai piesa "Melodramma" alaturi de HAUSER, iar la final de 2020 a lansat albumul "Believe" şi a ţinut un concert "Believe in Christmas".

După acest moment magic a avut loc o reprezentaţie a DJ-ului Martin Garrix, care ne-a oferit imnul competiţiei EURO, "We Are the People". I s-au alăturat prin transmisie video şi holograma Bono, solistul U2, dar şi chitaristul The Edge. Figurile centrale ale ceremoniei din lumea fotbalului au fost Francesco Totti şi Alessandro Nesta, figuri legendare de la Roma şi Lazio, care au jucat decenii pe acest stadion.

Cei doi sunt câştigători ai Cupei Mondiale din 2006, dar nu ei au dus mingea meciului pe teren, ci o maşinuţă Volkswagen. A urmat un meci intens, câştigat de Italia în fata Turciei cu 3 la 0. Stadio Olimpico a răsunat de scandările fanilor, deşi este la doar 25% din capacitate din cauza restricţiilor legate de Covid-19. EURO 2020 are 11 ţări gazdă şi se desfăşoară între 11 iunie şi 11 iulie 2021. Implică 24 de echipe, iar România va găzdui pe Arena Naţională 3 meciuri din faza grupelor (Grupa C), dar şi unul din optimi.

Vor juca la noi Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord şi cele două echipe din optimi, printre care ar putea fi Portugalia lui Cristiano Ronaldo, Franţa sau Germania.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending