Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Ascultă remixul lui David Guetta pentru "Versace on the Floor", piesă a lui Bruno Mars - AUDIO

Bruno Mars a lansat cu ceva vreme în urmă un hit R&B numit "Versace on the Floor", genul de piesă pe care mulţi îndrăgostiţi se strâng în braţe. Melodia tocmai a primit un remix din partea lui David Guetta, care aduce un aer funk plăcut în peisaj.
David Guetta Bruno Mars Versace on the Floor remix

David Guetta Bruno Mars Versace on the Floor remix (foto: Bruno Mars)

Producătorul francez a prezentat în premieră acest remix al lui "Versace on the Floor" în cadrul unei reprezentaţii la Ibiza la începutul săptămânii. Artistul a menţionat că această creaţie e diferită faţă de ce mixează de obicei în insula petrecerii, fiind ceva mai sentimentală. David Guetta adaugă un bas mai cald, plus sintetizatoare retro spre final, de care ar fi mândri şi Daft Punk.

Piesa originală era una dintre cele mai senzuale de pe albumul "24K Magic" al lui Bruno Mars. S-ar fi simţit ca acasă în anii 90, cu un videoclip cu un artist cântând la pian şi o poveste de dragoste ca în "Bodyguard", cu Whitney şi Kevin Costner. David Guetta este ocupat în aceste zile, fiind gazdă a multiple party-uri în Ibiza. Cel de la începutul săptămânii s-a numit "BIG By David Guetta" şi a avut loc la clubul Ushuaia.

Despre remixul său DJ-ul a declarat:

Sunt foarte mândru că am avut oportunitatea de a lucra cu Bruno Mars la "Versace on the Floor". Este mai mult decât un remix, este o colaborare şi o combinaţie de lumi diferite. Scopul meu a fost să fac piesa dansabilă şi mai prietenoasă pentru DJ, dar şi să respect muzica lui Bruno şi să păstrez melodia şi vocea sa intactă, pentru că este foarte frumoasă.

Am sperat să creez ceva care nu e doar pentru o comunitate, după cum Bruno face muzică de calitate pentru publicul larg.

Guetta a avut succes recent cu hitul "2U", la care a colaborat cu Justin Bieber, dar şi cu "Light My Body Up". Între timp Bruno Mars se află într-un turneu european şi din iulie pleacă într-o serie de concerte în SUA.

 

Citește mai multe despre Bruno MarsDavid Guetta
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La Sibiu International Street ART Festival 2017, muzica străzii acompaniază artiștii plastici

Șuie Paparude, Dragonu AKA 47 și Homeboyldj și-au confirmat prezența la Sibiu International Street ART Festival 2017, desfășurat în perioada...

Închide